18 دی 1398
شماره خبر: 228327

اهمیت تغذیه و ورزش در سلامت ریه

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

اهمیت تغذیه و ورزش در سلامت ریه


رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: برای داشتن ریه ای سالم باید از مصرف سبزیجات و آب غافل نشویم.

فرزانه باقر زاده ، رئیس انجمن تغذیه استان البرز گفت:خوردن انواع سبزیجات مثل: سیر، پیاز، زنجبیل، آب، فلفل، سبزیجات، زردچوبه، انار، سیب،انگور، حبوبات، هویج، پرتقال، کدو حلوایی وفلفل دلمه برای داشتن ریه سالم توصیه می شود.فرزانه باقر زاده افزود: بیماران مبتلا به انسداد مزمن ریه باید از مصرف گوشت های فرآوری شده، غذاهای پرنمک، محصولات لبنی، سبزیجات ، و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند.او گفت: غذای پر چرب ریسکابتلا به سرطان ریه را افزایش میدهد اما مصرف میوه به کاهش این این خطرات کمک میکند.رئیس انجمن تغذیه البرز افزود:خوردن غذاهای سالم همراه با ورزش هر دو به حفظ سلامت پاکیزگی و عدم کارکرد زیاد ریه کمک می کند.باقرزاده گفت:غذاهای تازه و خام بهترین راه برای به دست آوردن آنزیم ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی هستند که باعث راحت تر شدن تنفس می شوند.
او در ادامه افزود: ورزش کردن در هوای سالم نیز در حفظ سلامت ریه نقش بسزایی دارد.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود