پارسینه : خوردن میوه ها و سبزیجات رنگی، بخش مهمی از زندگی هر فرد محسوب می شود. این خوراکی های رنگی در کنار هم علاوه بر زیبایی، دامنه وسیعی از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان های ضدسرطان را برای بدن فراهم می کنند. به خاطر داشته باشیم که باید ظرف غذای ما از رنگ های متفاوت خوراکی ها پر شود؛ گروه غذاهای آبی، بنفش، سفید، سبز، زرد، قرمز و نارنجی. غذاهای نارنجی منبع آنتی اکسیدان، ویتامین، فیبر و فیتونوترینت هستند که برای سلامت پوست، چشم و قلب مفیدند و همچنین از خطر سرطان می کاهند.  بهترین ماده مغذی ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود