یلدا با طعم سلامتی
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
یلدای امسال را با طعم سلامتی و طبخ غذاهای ساده و سبک سپری کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: صرف شام در دیروقت با خواب و مشکلاتی اعم از عدم هضم مواد غذایی برابر است و شهروندان در شب یلدا پس از خوردن شام، شیرینی مصرف نکنند چرا که در این صورت، کالری مازاد وارد بدن می شود.او افزود: شهروندان در شب یلدا از غذاهایی مثل آش های لبو و آلو استفاده کنند، آش لبو یا چغندر قرمز برای درمان سرماخوردگی، آنفلوانزا و دیابت مفید است.دبیر انجمن تغذیه البرز با اشاره به این که شهروندان در شب یلدا آجیل یا میوه را باید یک ساعت و نیم پس از شام صرف کنند و همچنین هندوانه و آجیل همزمان مصرف نشود، گفت: شهروندان از خوردن آجیل شور اجتناب کنند.احدی با بیان این که خوردن زیاد شیرینی ها، انواع کیک، شکلات ها و... در شب یلدا توصیه نمی شود، افزود: مصرف اسنک ها، چیپس و پفک در شب یلدا مضر است و گنجاندن این دسته از خوراکی ها به هیچ عنوان در برنامه غذایی افراد توصیه نمی شود.او گفت: انار یکی از میوه های بسیار مطبوع در شب یلدا و سرشار از خواص آنتی اکسیدانی است.دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: لبو به علت داشتن فیبر فراوان باعث کاهش چربی و کلسترل خون میشود و سرشار از آنتیاکسیدان است.احدی گفت: از عوارض پرخوری شب یلدا مسمومیت، اسهال و استفراغ است زیرا بیشتر مردم در این شب انواع مواد غذایی را در فاصله کوتاه همزمان با هم مصرف می کنند.او افزود: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های گوارشی و کرونا حتماً میوه ها و سبزیجات را با دقت بشویند.