استفاده از کدام مواد غذایی آلزایمر را ضربه فنی می کند!
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: تغذیه مناسب از بروز آلزامیز جلوگیری می کند.
زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز با اشاره به این که برای جلوگیری از بیماری آلزایمر تغذیه مناسب یکی از راه های کاهش پیشرفت بیماری است گفت: بیمار به دفعات مصرف قند، شکر، نمک را کاهش دهند ودخانیات کمتر، استرس کمتر، خواب منظم تر، کنترل اضافه وزن را حتما در برنامه غذایی خود داشته باشند.دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: پرهیز از نوشابه وفست فود،کره، خامه، غذاهای سرخ کردنی کمتر استفاده شود، اما باید توجه کرد که بیمار باید میوه های قرمز، حبوبات، گوشت را بیشتر مصرف کند.احدی گفت: فولیک اسید، امگاسه،امگانه، نان وغلات سبوس دار، ویتامین C و ویتامین E بیشترمصرف شود.او افزود: خوردن لبنیات پروبیوتیک برای تنظیم میکروفلور دستگاه گوارش برای بیماران آلزایمری باید مصرف شود.
منبع باشگاه خبرنگاران