بخش خصوصی در حوزه صنعت بهکار گرفته شود
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: با بهکارگیری بخش خصوصی و تجمیع آنان علاوه بر افزایش رفاه در جامعه، کیفیت، رقابت و حق انتخاب مردم افزایش مییابد.
ناصر شایان در نشست خبری با خبرنگاران که به منظور ارائه برنامههای آتی اتاق بازرگانی در حوزه رفع مسائل و مشکلات اقتصادی تولیدکنندگان و صنعتگران استان در محل کارخانه زرماکارون برگزار شد، با تاکید بر لزوم بکارگیری بخش خصوصی در حوزه صنعت، اظهار داشت: درحال حاضر این بخش به صورت جزیرهای عمل میکند که باید به یکدیگر پیوند داده شود. وی با تاکید بر لزوم ایجاد بنگاههای اقتصادی همگن افزود: این بنگاهها انجمنها را میسازند و سپس در راستای آن فدراسیونها و کنفدراسیونها ایجاد میشود که در این صورت میتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم، چراکه قدرت مشاوره بالاتر میرود. عضو هیئت نمایندگان اتاق صنایع، معادن و کشاورزی ایران بیان کرد: تاکنون دولتها مالک بودند و از طریق فروش نفت صاحبان صنایع از دولت پول دریافت میکردند اما در شرایط کنونی دولت نیازمند بخش خصوصی و صادرات آنها است. وی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی کیفیتها را بیشتر و قابل رقابت میکند و حق انتخاب مردم را افزایش داده و در نتیجه رفاه بیشتر میشود. شایان با تاکید بر اینکه باید نگاهی ملی و با اعتدال داشته باشیم، گفت: باید مسئولیتپذیر و پاسخگو بوده و شفاف عمل کنیم و با اجماع تشکلها و برابری می توان مشکلات زیادی را حل کرد.
کارخانه فخر ایران به انجمن صنایع همگن نساجی البرز واگذار شود
غلامرضا بهبهانی نیز با تاکید بر ایجاد شهرک صنعتی نساجی در راستای بهبود این صنعت، اظهار داشت: نساجی یکی از بزرگترین صنایع در ایران محسوب میشود که با توجه به کمآببر بودن آن و اشتغالزایی بالا از اهمیت بالایی برخوردار است. عضو شورای صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در ایران زیرساختهای صنعت نساجی وجود دارد اما نیازمند بهروزرسانی امکانات و تاسیسات است. وی با تاکید بر وجود کارخانه فخر ایران در استان البرز خاطرنشان کرد: این کارخانه در گذشته از قطبهای صنعتی ایران و خاورمیانه محسوب میشده که متاسفانه در حال حاضر بلااستفاده مانده است. بهبهانی گفت: در صورتی که این کارخانه به انجمن صنایع همگن نساجی البرز واگذار شود، در حداقل سه سال دگرگونی عظیمی حاصل میشود. وی با بیان اینکه باید از امکانات موجود بهرهبرداری بهینه داشته باشیم، افزود: در ایران آبوهوای مناسب برای هر نوع فعالیتی وجود دارد و تنها نیازمند مدیریت است که باید از این فرصت نهایت استفاده را ببریم.
صنعت غذا، مُسکن ثقل توسعه پایدار است
محمدباقر رضوی تقوی نیز با بیان اینکه البرز قطب بزرگ صنایع غذایی و تولیدات کشاورزی در کشور است، اظهار داشت: بالغ بر 750 واحد تولید صنایع غذایی در البرز وجود دارد که بسیاری از آنان رتبه اول را در کشور دارا هستند که این امر در مورد صنایع ماکارونی و فرآوردههای گوشتی، صدق میکند. عضو شورای بازرگانی ایران- روسیه و ایران- مالزی بیان کرد: صنایع غذایی در رشد و توسعه کشورها جایگاه ویژه دارد و در چندسال گذشته این بخش از توسعه خوبی در کشور برخوردار شده است. وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به صنایع غذایی گفت: صنعت غذا مسکن ثقل توسعه پایدار است و ضمن اشتغالزایی وسیع از تنوع بالایی نیز برخوردار است.
منبع:تسنیم