2 تیر 1392
شماره خبر: 27374

کارگروه تخصصی بررسی مسائل جاری صنعت کمیسیون صنعت ومعدن تشکیل شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

کارگروه تخصصی بررسی مسائل جاری صنعت کمیسیون صنعت ومعدن تشکیل شد


سپیدار آنلاین: پیرو مصوبه کمیسیون صنعت ومعدن اتاق البرز مبنی بر تشکیل دو کارگروه تخصصی بررسی و مطالعه مسائل و مشکلات صنعت و سرمایه و همچنین مسائل جاری صنعت، اولین جلسه کارگروه تخصصی بررسی مسائل جاری صنعت با حضور رئیس کمیسیون و اعضای کارگروه برگزار شد.
علیرضا ملک پوری رئیس کمیسیون صنعت ومعدن اتاق البرز در خصوص بازدهی موثر کارگروه های تخصصی جهت رفع مشکلات صنعت تاکید کرد: مشکلات مربوط به مالیات، دارایی و غیره به منظور بررسی در قالب گزارش و بصورت مکتوب به کارگروه تخصصی ارجاع و مورد بررسی و پیگیری کارشناسان مربوطه قرار می گیرد. به اعتقاد وی در جلسات کارگروه نمی توان قوانین را تغییر داد بلکه می توان خلاء های قانونی که موجب پایمال شدن حقوق تولید کننده و صنعتگر شده است را بررسی و با پیگیری و تعامل با سازمان های مربوطه برای رفع آنان تلاش کرد.رضا سرایی عضو کمیسیون صنعت ومعدن اتاق البرز در خصوص مشکل مالیات بر ارزش افزوده پیشنهاد کرد: سازمان دارایی می تواند مجموع فروش یکسال شرکت های مادر در فصول مختلف و همچنین مجموع دریافت مواد اولیه توسط تولید کنندگان را در هر سه ماه ملاک قرار داده و بررسی کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص آموزش فعالان اقتصادی برای اطلاع از قوانین و مقررات دارایی ، مالیاتی و غیره گفت: تشکل ها می توانند با توسعه برنامه های آموزشی خود به آموزش سازمان های کوچک، که تا به امروز به صورت صنفی و سنتی عمل کرده اند کمک کنند. ابراهیم افشار مدیرعامل شرکت پارت قطعه در خصوص مشکلات مالیات بر ارزش افزوده واحدهای تولیدی گفت: ثبت خرید مواد اولیه از شرکت های مادر و خودرو سازان به موقع انجام نمی شود و در برخی مواقع به مدت سه ماه طول می کشد و تاخیر ثبت فروش مواد از سوی شرکت های مادر، موجب بروز مشکلاتی برای پرداخت مالیات بر ارزش افزوده برای تولید کنندگان به سازمان دارایی شده است. وی در خصوص مشکل مالیات بر ارزش افزوده به دلیل عدم ثبت به موقع از سوی شرکت مادر پیشنهاد کرد: سازمان دارایی باید زمان ثبتی که توسط خریدار( تولید کننده) اعلام می شود را مورد ملاک قرار دهد زیرا در موقع خرید مواد اولیه توسط تولید کننده مالیات بر ارزش افزوده به شرکت مادر پرداخت شده است. مرتضی کوهنورد مدیر عامل شرکت پارافین جم نیز در خصوص مالیات بر ارزش افزوده اظهار داشت: در کارگاه های آموزشی مالیات بر ارزش افزوده که توسط اداره دارایی برگزار می شد مقررشد افزایش مالیات بر ارزش افزوده موجب کاهش تدریجی مالیات ها مستقیم به منظور طرف حساب شدن اداره دارایی با مصرف کننده شود که به امروز عملیاتی و اجرایی نشده است. به اعتقاد وی باید تغییر نگرشی نسبت به تولید کننده در کشور به وجود آید و سازمان های مربوطه

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود