2 آبان 1396
شماره خبر: 185882

مدیران استان گوش به زنگ مدیریت بحران باشند

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی

مدیران استان گوش به زنگ مدیریت بحران باشند


استاندارالبرز با تاکید بر اینکه مدیران استان باید به لحظه گوش به زنگ وقوع حوادث باشند، گفت: فاصله شرایط عادی تا بحران بسیار کوتاه و غیرقابل پیش بینی است،بنابراین شورای مدیریت بحران استان باید به لحظه آماده وقوع هر حادثه غیرمترقبه ای باشد.
دکترمحمدعلی نجفی" صبح چهارشنبه در جلسه«شورای هماهنگی مدیریت بحران استان» که در سالن شهدای دولت با حضور جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد،گفت: فرمانداران و شهرداران با حساسیت مراکز حساسی که امکان درگیری آنفولانزای پرندگان وجود دارد را شناسایی و اقدامات پیشگیرانه انجام دهند.
*فاصله بحران تا شرایط عادی کوتاه و غیرقابل پیش بینی است
وی در ادامه با تاکید بر پیش بینی اعتبارات خاص پیشگیرانه برای مواقع بحرانی و حوادث غیرمترقبه افزود: فاصله بحران تا شرایط عادی به فاصله بسیار کوتاهی اتفاق می افتد، بنابراین باید نظارت ها،آمادگی و دقت و رصد شرایط مداوم و مستمر باشد.
*عمق بحران ها از دل راه ها به وقوع می پیوندد
وضعیت راه های استان در ادامه این شورای استانی با گزارش دستگاه ها ادامه پیدا کرد.استاندار البرز در رابطه با وضعیت راه های استان نیز گفت: بیشترین بحران ها در راه ها و جاده های اصلی و فرعی اتفاق می افتد و تردد های زیاد تهران و سایر استانها از این محور نگاه ویژه متولیان امر را می طلبد.
*دست نردبان های شهری به برج های بلند مرتبه برسد
در ادامه جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان وضعیت نردبان های شهری و طول دسترسی آن ها به برج ها در کنار تجهیزات لازم در بحران ها رصد شد و هر شهرداری ملزم گردید تا تجهیزات ایمنی مناسب را تامین کند. دکتر نجفی تاکید: شهرداری ها خود را مجهز کنند تا در حوادث غیرمترقبه مدیریت بحران داشته باشند. وی بیان کرد: اگر ساختمان استاندارد نسازیم قطعا در بحران ها دچار مشکل خواهیم شد و طول نردبان هایمان هم به برج های بلندمرتبه نخواهد رسید.
*اختصاص اعتبارات ویژه برای تجهیز استان به الزامات مدیریت بحران
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان تاکید کرد یکی از برنامه های استان این است که بخشی از اعتبارات به تجهیز ماشین آلات و نیازهای اساسی استان در بحران ها اختصاص پیدا کند. شرح حال وضعیت پایگاه ها، پست های ثابت و موقت امداد و نجات و فضای اسکان اضطراری بین شهری ویژه جمعیت هلال احمر نیز در ادامه شورای مدیریت بحران استان به استاندار گزارش داده شد.در حال حاضر 53 مکان برای اسکان اضطراری استان پیش بینی شده است که هنگامه بروز بحران ها جمعیت زیر 100 هزار نفر را تحت پوشش اسکان اضطراری قرار خواهد داد.طرح خانواده آماده در مخاطرات نیز از جمله طرح هایی است که برای چنین مواقعی در استان پیش بینی شده است. دکترنجفی بیان کرد: شرایط خاصی که استان البرز در مجاورت پایتخت از حیث خطرپذیری حوادثی چون سیل،زلزله و..بعنوان معین استان تهران دارد، جمعیت هلال احمر این استان را در کانون توجه قرار می دهد. وی همچنین افزود: کتابچه ای که توسط مدیریت بحران استان تهیه شده به دستگاه ها برسد تا مصوبات آن را اجرایی کنند.
*دستگاه ها اعتبارات بخشی و ملی را برای مدیریت بحران جذب کنند
استاندار البرز ادامه داد: روسای کارگروه ها نیر تشکیل جلسات مستمر کار را جدی بگیرند و دستگاه ها نیز اعتبارات بخشی و ملی را برای کمک به استان و رفع نارسائی ها جذب کنند.
*شهرداران مدیریت"بحران" را اولویت اصلی قرار دهند
وی تاکید کرد: شهرداری ها نیز از ظرفیت بالایی برخوردار هستند و بحران را جزو اولویت اصلی خود قرار دهند.
*هشدارهای هواشناسی جدی گرفته شود
وی ادامه داد: هشدارهای هواشناسی به ویژه برای کشاورزان و شرکت آب منطقه ای مورد توجه قرار داشته باشد چرا که اگر همواره آماده باشیم بنحو موثرتری بحران ها را مدیریت خواهیم کرد.
*مدیران به لحظه در دسترس باشند
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در ادامه با تاکید بر آماده باش کامل مدیران و دستگاه ها،تصریح کرد: همه مدیران گوزش به زنگ بحران باشند و هیچ تلفنی نباید خاموش باشد، حتی در روزهای تعطیل هم مدیران باید در دسترس باشند و حساسیت شرایط را درک کنند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود