پنج طرح ویژه بانوان در آموزش و پرورش البرز اجرا شد
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
مسوول اموربانوان اداره کل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد: پنج طرح ویژه بانوان فرهنگی و دانش آموزان دختربا رویکرد حمایتی، آموزشی و کارآفرینی در بستر شبکه شاد آموزش و پرورش این استان اجرا شد.
زهرا شاکر به نقش مهم بانوان درجامعه به ویژه کانون خانواده پرداخت و اظهارداشت: زنان در کنار وظایف سنگین خانه داری، تربیت فرزندانشان را بر اساس علوم تربیتی ایرانی - اسلامی و رسیدگی به وضعیت تحصیلی آنان را دراین شرایط سخت کرونایی درقالب آموزش فضای مجازی برعهده دارند. وی به اجرای طرح آموزشی و کارگاهی برای زنان فرهنگی استان با هدف توانمندسازی اشاره کرد و گفت: این دوره ها تحت عنوان تحکیم بنیان خانواده، خود مراقبتی، سلامت زنان و سبک زندگی بر مبنای آموزه های دینی درفضای مجازی برگزارشد که درآن ۱۱ هزار و ۹۹۲ نفر شرکت کردند . شاکر بیان داشت: طرح آموزش حقوق شهروندی، سواد زندگی ، کودکیاری ، تقویت مهارت های گفت و گو در راستای افزایش مشارکت های اجتماعی دختران و تقویت مهارت های گفت وگو و ارتباط موثر برای هشت هزار و ۱۳۲ دانش آموزان دوره متوسطه اول و دوم مدارس البرز اجرایی شد. وی تصریح کرد: برای دانش آموزان دختر دوره پایه ششم ابتدایی و هفتم متوسطه دوره اول آموزش نیزدوره بلوغ اجرا شد که پنج هزار و ۵۷۴ نفرزیر پوشش این طرح آموزشی با موضوع ویژگی های دوران بلوغ که یکی از زیرمجموعه های سند تحول بنیادین است، قرار گرفتند. شاکریادآورشد: برای این دانش آموزان همچنین بسته های آموزشی- بهداشتی که مکمل ویژه دوره بلوغ که شامل پک های بهداشتی وبرشوربه تعداد سه هزار و ۵۱۳ عدد با کمک خیرین تهیه و توزیع شد. وی در ادامه به طرح حامی که از سال ۹۷ با هدف گسترش عدالت آموزشی و کاهش محرومیت در مدارس دخترانه البرز به اجرا درآمده پرداخت و اضافه کرد: پیمان نامه این طرح در ۲۳۰ مدرسه البرز منعقد شده است که درزیست بوم جدید در قالب آن کمک های حمایتی چون اهدا بسته های اینترنتی، محتوای کمک های آموزشی و تبلت برای پیوستن دانش آموزان بی بضاعت به شبکه آموزشی شاد صورت گرفته است. مسوول اموربانوان اداره کل آموزش و پرورش البرزگفت: طرح خدمات مشاوره ای به زنان سرپست خانوار فرهنگی در قالب برگزاری کارگاه های مجازی مشاوره ای همانند تاب آوری نیز اجرا شد که درآن ۹۹۲ نفر شرکت کردند. وی افزود: به ۸۷۴ زن سرپرست خانوار فرهنگی هم خدمات وام با سود بانکی کم، بسته های معیشتی، بهداشتی و رفاهی هم اهدا شد. شاکرخاطرنشان کرد: طرح آموزشی – مهارتی رایگان فنی حرفه ای با رویکرد کارآفرینی نیز در دو رشته تولید و پرورش گل و گیاه آپارتمانی و استحصال زعفران در مناطق ساوجبلاغ و نظرآباد به صورت کارگاه مجازی انجام شد که در آن یک هزار و ۱۹۳ زن سرپرست خانوار جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در شعار سال ۱۴۰۰ آموزش دیدند. وی یادآوری کرد: تولید محتواهای آموزشی، تربیتی و مهارتی زنان سرپرست خانوار فرهنگی استان البرز نیز در زمینه تاب آوری، کودکیاری و بلوغ تهیه شده است تا از طریق وزارتخانه به عنوان یک منبع و محتوای آموزشی در اختیار سایر استان ها قرارگیرد. مسوول اموربانوان اداره کل آموزش و پرورش البرز از مشارکت فعال بانوان فرهنگی و دانش آموزان دختراین استان از جمله درتولید ماسک، مسابقه فدکیه، جشنواره دختران، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مناسبت های مذهبی و ملی، برپایی نمایشگاه مجازی، هفته زن و روز مادر، مسابقه استانی تقویت مهارت گفتگو و ارتباط موثر و مشارکت در برنامه ها و طرح های برون و درون سازمانی سخن گفت.
شاکر لبیک گویی به فرامین و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را لازمه نقش آفرینی،تعیین کننده و مؤثر در شکل گیری آینده دانست و تاکید کرد: با مشارکت زنان فرهنگی مومنه، ولایتمدار و متعهد البرز، می توان الگوی تمدن نوین اسلامی را در شریان های البرز جاری ساخت و همچون رزمندگان جبهه مقاومت، در عرصه های فرهنگی نیز نقش خاص خود را در ایجاد این تمدن، نشان داد. آموزش و پرورش استان البرز ۱۶ هزار بانوی فرهنگی و حدود ۲۲۰ هزار دانش آموز دختر در پایه های مختلف تحصیلی دارد.
منبع ایرنا