18 اسفند 1394
شماره خبر: 160024

لزوم همکاری موثر دستگاه های مختلف برای حل مشکلات حوزه جوانان

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

لزوم همکاری موثر دستگاه های مختلف برای حل مشکلات حوزه جوانان


اولین نشست هم اندیشی مسئولان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان منطقه یک کشور در حالی به میزبانی البرز برگزار شد که بر لزوم همکاری موثر دستگاه ها برای حل مشکلات حوزه جوانان تاکید شد.
این نشست به میزبانی سالن شهدای دولت استانداری البرز و با حضورمدیر کل پیشگیری معاون قوه قضاییه، معاونان حوزه جوانان وزارت ورزش و جوانان، معاونان امور جوانان ۸ استان کشور و برخی مسئولان استانی برگزار شد. مدیرکل پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در این نشست با بیان اینکه خیلی از اقدامات پیشگیرانه در حوزه اجتماعی کشور نتایج عکس داشته است گفت: متاسفانه در برخی موارد مداخله های اجتماعی نه تنها موجب کاهش مشکلات نشده است بلکه در برخی بخش ها بر چالش ها افزوده و نتایج منفی داشته است. علی‌ محمد زنگانه افزود: برای هر اقدام پیشگیرانه نیاز به بررسی های علمی و کارشناسی دقیق است و گاهی مواقع ورود نکردن به یک موضوع به مراتب از انجام برخی اقدامات اثربخش تر است.
اعتیاد علت ۴۶ درصد پرونده های کیفری
وی با اشاره به موضوع اعتیاد به عنوان یک معضل اصلی در حوزه جوانان گفت: براساس آمار ۴۶ درصد ورودیه پرونده های کیفری قوه قضاییه در سال جاری به موضوع اعتیاد مربوط است واین نشان می دهد در این بخش باید با جدیت بیشتری وارد شد. زنگانه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در موضوع پیشگیری گفت: ایشان حل ریشه ای موضوع را یک عامل مهم در کاهش ناهنجاری ها می دانند و براین اساس معاونت پیشگیری در قوه قضاییه شکل گرفته است. مدیرکل پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: اجرای برنامه های ائتلافی و مشترک میان دستگاه های مختلف در حوزه موضوعات اجتماعی و جوانان می تواند بسیار راهگشا باشد و به نظرم این رویکرد باید جدی تر از گذشته دنبال شود. زنگانه با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزه جوانان و اجرای طرح های تاثیرگذاری چون تدبیر زندگی گفت: ضمن آنکه باید تلاش متولیان امر را در این خصوص ستود اما بهتر است این آگاهی بخشی ها را به سنین پایین تر یعنی مدارس ببریم و از آنجا موضوع ازدواج و اعتیاد را به شکل ریشه ای دنبال کنیم و مهارت لازم را به نسل جوان منتقل کنیم.
کاهش ۸ درصدی طلاق با اجرای طرح تدبیر زندگی
مدیرکل اجتماعی استانداری البرز نیز در سخنانی گفت: متاسفانه هرچقدر در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی مسایل اجتماعی دچار وحدت هستیم اما در بحث اجرا پراکندگی داریم و این نقص موجب خنثی شدن برنامه ها می شود. حمیدرضا عسگری مورودی افزود: حرکت به سمت تعامل سازنده و اقدامات موثر جمعی می تواند در این خصوص راهگشا باشد و درصد موفقیت برنامه ها را بالا ببرد.
وی به استان البرز اشاره کرد و گفت: ما در این استان نوپا با پدیده طلاق و اعتیاد روبرو هستیم و این معضل در صدر مسایل حوزه جوانان قرار دارد لذا باید در این ارتباط همکاری ها جدی تر و هم افزایی بیشتر باشد. عسگری با تاکید براینکه اجرای درست برنامه ها و لحاظ کردن تمام پارامترها منجر به موفقیت هر طرحی می شود گفت: در حوزه ازدواج و طلاق شاهد اجرای طرح تدبیر زندگی در استان البرز بودیم و این برنامه در نهایت کاهش ۸ درصدی طلاق را در البرز به دنبال داشت. وی افزود: مسایلی چون طلاق و اعتیاد ریشه در مباحث فرهنگی دارد وباید حوزه فرهنگی و ابزارهای آن به شکل قویتر و منسجم تر در این بخش عمل کنند و با حرکت به سوی فرهنگ سازی از پایه در جهت کاهش معضلات اجتماعی گام برداشت. مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز نیز در این نشست گفت: خوشبختانه موضوع جوانان و مسایل مبتلابه آن در استان البرز از شعار خارج شده و دستگاه های مختلف با محوریت استانداری البرز پای کار آمده اند. رضا گل محمدی افزود: متاسفانه در اقدامی قابل تامل با انحلال سازمان ملی جوانان وظایف مهم و پرحجم آن را به ورزش الحاق کرده اند و حال نه از اعتبارات گذشته خبری هست و نه پاسخگویی ۱۸ دستگاه مرتبط با حوزه جوانان را شاهد هستیم. وی تصریح کرد: انتظار داریم در حوزه جوانان و با توجه به تنوع مطالبات موجود دستگاه ها جدی تر ورود کنند و به سمتی برویم که سلسله اقدامات منتهی به حل مشکلات حوزه جوانان شود. اولین نشست هم اندیشی مسئولان امور جوانان استان های منطقه یک کشور با حضور ۸ استان البرز، تهران، مازندران، قم، قزوین، گلستان، سمنان و گیلان در حال برگزاری است و قرار است در این نشست موضوعات مهم حوزه جوانان و سیاست گذاری های مرتبط با آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

منبع مهر

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود