18 دی 1393
شماره خبر: 135217

شهروندان از مصرف نان هایی که درجه سفیدی بالایی دارنداستفاده نکنند

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

شهروندان از مصرف نان هایی که درجه سفیدی بالایی دارنداستفاده نکنند


کارشناس مسوول بهداشت محیط شهرستان فردیس گفت: شهروندان از مصرف نان هایی که درجه سفیدی بالایی دارند استفاده نکنند.
'احمد شایگان'در حاشیه نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فردیس با بیان این مطلب، افزود: پس از جوش شیرین که یک ماده شیمیائی در عمل آوری خمیر نان است ، اکنون شاهد استفاده از مواد شیمیایی دیگری در خمیر نان به عنوان بلان کیت (جوهرقند) هستیم. وی گفت: بلان کیت این ماده شیمیائی مشکلاتی را که جوش شیرین در تیرگی نان ایجاد می کند را برطرف کرده و نان را خوش منظر جلوه می دهد. شایگان، افزود: متاسفانه نانوائی ها بجای استفاده از روش سنتی و دانش صحیح در پخت نان، استفاده از مواد شیمیایی را جایگزین مواد سنتی و طبیعی کرده اند و روز به روز نیز به تعداد این افزودنی ها اضافه می شود. وی با بیان اینکه طرح 'آهن یاری' در جامعه را از طریق نان اجرایی می کنیم، یادآورشد: با توجه به حذف سبوس از نان که درصد قابل توجهی از مواد غذایی را درخود دارد ، باید این ماده به آرد بازگردانده شود. شایگان از اینکه کارخانجات از بلان کیت برای سفید کردن قند و شکر استفاده می کنند و در حال حاضر نیز نانوایان از آن نیز برای سفید کردن آرد و نان استفاده می کنند ابراز تاسف کرد. وی در ادامه خواستار توجه نانوایان به تذکرات کاشناسان در خصوص نحوه پخت نان و عدم استفاده از افزودنی هیی چون بان کیت در تولید نان شد. کارشناس مسول بهداشت محیط شهرستان فردیس در پایان از شهروندان نیز خواست که به نکات بهداشتی و تذکرات کارشناسان توجه کنند، شایگان گفت : شاید دستی در کار است و مردم برای حفظ سلامتی خود از مصرف نان هایی که درجه سفید آنها بالاست استفاده نکنند.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود