پایگاه خبری دنیای نوین کسب و کار : مدیرکل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در توضیح آخرین وضعیت پروسه حذف جوش شیرین از گردونه تولید نان ها گفت: هنوز میزان جوش شیرین در نان ها به صفر نرسیده اما مقدار آن بسیار کاهش یافته است. باید با آموزش به نانوایان روی افزایش کیفیت نان ها بیشتر کار کنیم، چون هنوز برخی از آنها تفکر سنتی دارند و تصور می کنند باید حتما کمی جوش شیرین به خمیر اضافه کنند. مهندس عباس مهدی زاده با بیان اینکه غنی سازی مواد غذایی بر اساس نوع آنها انجام می شود، افزود: برای مثال فراورده های آردی با آهن و اسید ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود