برترینهای کارآفرینی و تعاونی البرز تجلیل شدند
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
نهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان و تعاونی های برتر استان البرز برگزار و از برترینهای این حوزه ها تجلیل شد.
نهمین همایش امتنان از کارآفرینان و تعاونی های برتر استان البرز با حضور سید ابوالحسن فیروزآبادی قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سید حمید طهایی استاندار البرز، عزیز اکبریان نماینده مردم کرج، اشتهارد، فردیس و آسارا در مجلس شورای اسلامی، مفید کیایی نژاد نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی، محمدتقی ایرانی فرماندار کرج، تنی چند از مدیران کل استانی و شماری از کارآفرینان و تعاونی های برتر استان البرز در محل موسسه تحقیقاتی اصلاح بذر و تهیه نهال در کرج برگزار شد. در این همایش علی ایمانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز در سخنانی با اشاره به ثبت نام 840 نفر در فراخوان این همایش گفت: شمار متقاضیان برای انتخاب کارآفرین برتر در سال جاری نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش داشت. وی افزود: شاخصهای متنوعی در انتخاب برترینها نقش داشت که می توان به نوآوری و اختراعات، خطرپذیری، آینده نگری، اشتغالزایی در مناطق محروم، کم برخوردار و توسعه یافته، سنجش اقتصاد مقاومتی، خودکفایی، صادرات و... اشاره کرد. به گفته ایمانی امسال در اقدامی تازه علاوه بر تجلیل از برترینهای کارآفرینی و تعاونی، 10 نفر از پیشکسوتان و پیشگامان این عرصه ها در حوزه های صادرات، دانش محوری و نوآوری، خدمت، آموزش، کسب و کار و بازارمحوری و.....نیز تجلیل می شوند. در این همایش دو تن از چهره های کارآفرینی و تعاونی برتر البرز گزارشی از فعالیتهایشان ارائه دادند.
صنعتتگران در تسهیلات بانکی حمایت شوند
علی اصغر شهبازی کارآفرین برتر در زمینه تصفیه شکر خام دزر شرکت تولیدی قند کرج در سخنانی گفت که کارخانه استحصال چغندر قند را در سال 13011 با استحصال چغندر قند تاسیس کرده و به تدریج به تصفیه خانه شکر خام تبدیل شد و گسترش یافت. وی افزود: در این کارخانه 250 نفر به طور مستقیم و هزار نفر به طور غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند. این کارآفرین که در زمینه آموزشی برتر شناخته شد، ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای موجود در کارخانه در سال 1390 مرکز آموزش عالی علمی کاربردی تاسیس و 82 دانشجو در دو رشته کاردانی مشغول به تحصیل شدند. به گفته وی امروز با گذشت دو سال شمار دانشجویان این مرکز به هزار و 600 نفر افزایش یافته و کد رشته های دانشگاهی نیز از دو رشته به 16 رشته در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی افزوده شده است. شهبازی در پایان حمایت از صنعتگران در بخشهای مختلف به ویژه در تسهیلات بانکی را خواستار شد.
ساز و کارهای اجرایی با رویه های مشخص برای شرکتهای دانش بنیان وجود ندارد
فرمان صوفیان مدیرعامل شرکت تعاونی دانش بنیان شهبال البرز نیز در سخنانی اظهار داشت: اختصاص روزی از سال به نام تعاونی ها نقطه عطف به شمار می آید تا با اطمینان گام های استوار برداریم و تلاشمان را روزافزون کنیم. وی گفت: تاکیدات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی، اقتصادی دانش بنیان است و حمایتهای خوبی از این بخش در حال انجام است اما متاسفانه ساز و کارهای اجرایی با رویه های مشخص برای شرکتهای مختلف وجود ندارد. به گفته این مدیر در استان البرز از طریق بنیاد نخبگان حمایتهای خوبی از شرکتهای دانش بنیان به عمل آمده است. این مدیر با بیان اینکه وظیفه شرکتهای دانش بنیان تبدیل ایده به موقعیتهای اجرایی است، یادآور شد: تولید علم و دانش در حیطه کار پژوهشگران است و شرکتهای دانش بنیان این ایده ها را عملیاتی می کنند. وی ضمن اینکه خواستار حمایت بیشتر از شرکتهای دانش بنیان شد، گفت: حمایت از این شرکتها در ارزآوری و خروج ارز از کشور سهم به سزایی خواهد داشت.
تجلیل از برترین های کارآفرینی و تعاونی البرز
در نهمین همایش امتنان از کارآفرینان و تعاونی های برتر استان البرز، از 10 تعاونی برتر، شش کارآفرین برتر و 11 پیشکسوت و پیشگام در عرصه کارآفرینی و تعاونی های البرز در حوزه های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد. همچنین دو واحد کارآفرینی نیز هم به عنوان کارآفرین برتر و هم به عنوان تعاونی برتر شناخته شدند.
منبع مهر