سرانه مصرف ابزیان در کرج پایین است
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج در بازدید از قدیمیترین ماهی سرای ایران در کرج خواستار تشکیل اتاق فکر با حضور کارشناسان بخش کشاورزی و واحدهای تولیدی با هدف بررسی مسائل و ارتقاء راندمان تولید شد.
اسماعیل صارمی در بازدید از قدیمی ترین ماهی سرای ایران در کرج با عنوان اینکه سرانه مصرف ابزیان در کرج پایین است، گفت: ماهی با دارابودن ویتامین امگا ۳ در تغذیه انسان بویژه در تقویت سلولهای مغزی نقش بسزایی داشته و بایستی با فرهنگ سازی بیشتر مصرف ابزیان بویژه ماهی را در سبد غذایی خانوارها افزایش دهیم.مدیر جهاد کشاورزی کرج در راستای پیگیری مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی بخش کشاورزی از اولین واحد پرورش ماهی قزل آلا در کشور با قدمت ۶۰ سال فعالیت و با ظرفیت ۱۲۰ تن در سال بازدید و با مدیران این واحد تولیدی به گفتگو نشست.صارمی در ادامه این بازدید با مدیران شرکت تعاونی کاسپین البرز خواستار تشکیل اتاق فکر با حضور کارشناسان بخش کشاورزی و واحدهای تولیدی باهدف بررسی مسائل و ارتقاء راندمان تولید شد .واحد تولیدی کاسپین البرز مجهز به سالن هچری (نوزادگاه) پرورش نیمه مداربسته و استخرهای کانالی است .فاز جدید طرح توسعه ماهی سرای کرج از محل اعتبارات تبصره ۱۸ اعتباری حدود ۴۰ میلیارد ریال و ۳۰۰ میلیون ریال کمکهای فنی اعتباری جهاد کشاورزی بهره مند شده که توان افزایش ظرفیت تا ۱۵۰ تن در سال را دارد.
منبع ایلنا