11 تیر 1394
شماره خبر: 144919

بستر سازی برای ایجاد اشتغال بانوان ضروری است

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

بستر سازی برای ایجاد اشتغال بانوان ضروری است


عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی البرز، چاره اندیشی و بستر سازی برای رفع مشکل بیکاری جمعیت زنان تحصیل کرده و هنرمند را ضروری دانست.
"بیتا بیات" در نشست دومین کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان البرز که با حضورمعاون سیاسی - امنیتی استانداری، مدیر کل میراث فرهنگی البرز، رییس زندان زنان رجایی شهر، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و جمعی از بانوان کارآفرین در محل استانداری برگزار شد افزود: در این استان بسیاری از بانوان توانمند و متخصص در رشته های مختلف به ویژه صنایع دستی به لحاظ نبود سرمایه کافی بیکار هستند. وی ایجاد اشتغال برای این قشر را نیازمند همکاری و همراهی مسوولان اجرایی عنوان کرد و افزود: در صورت ایجاد اشتغال برای بانوان توانمند در رشته های صنایع دستی تولیدات آنها هم در داخل کشور طرفدار دارد و هم در صادرات این محصولات به خارج می توان گام های موثری در جهت افزایش صادرات غیر نفتی برداشت. وی خاطرنشان کرد: صنایع دستی ایران در کشورهای مختلف به ویژه اروپا و آمریکا خریداران فراوانی دارد .
تقویت مشاغل خانگی بستری برای مشارکت همگانی
بی بی عصمت سرفرازی مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری البرز در این نشست گفت: تقویت مشاغل خانگی ضمن پویایی و شکوفایی اقتصادی کشور، بستر مشارکت همگانی در عرصه تولید را به دنبال دارد. وی بیان کرد:امروز دولتها به مشاغل خانگی به دلیل نقش موثر آن در اشتغالزایی توجه ویژه ای دارند . وی ادامه داد: با وقوع انقلاب صنعتی توجه به مشاغل خانگی کم شده اما با ظهوردنیای مجازی، مشاغل خانگی کانون توجهات قرار گرفت. سرفرازی گفت: امروز شاهد وجود افراد فارغ التحصیل بسیاری درجامعه هستیم که خانه نشین شده اند و دراین زمینه مشاغل خانگی در رشد اقتصادی و رفع بیکاری نیز تاثیر گذار خواهد بود. مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری البرز خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی، مجموعه فعالیت هایی بوده که از طرف عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی، بدون ایجاد مزاحمت برای واحدهای مسکونی هم جوار شکل می گیرد و به تولید خدمات و یا کالای قابل عرضه خارج از محیط مسکونی منجر می شود.
استان البرز در تنوع صنایع دستی از استانهای برتر کشور است
"عبدالناصر میرچی" مدیرکل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز نیز در این نشست گفت: صنایع دستی زیرمجموعه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و از زمره صنایع خلاق است که توجه به آن می‌تواند در وضع اقتصاد ایران تغییرات محسوسی ایجاد کند. وی گسترش کارگاه‌های صنایع دستی را یکی از را‌ه‌های خروج از بحران بیکاری عنوان کرد و گفت: در رشته‌های صنایع دستی می‌توان ایجاد اشتغال و از این طریق بخشی از مشکل بیکاری جوانان را برطرف کرد. مدیرکل میراث فرهنگی استان البرز گفت: مسوولان باید به فراخور توان خود از صنایع کوچک و خلاقی چون صنایع دستی حمایت کنند. میرچی افزود: صنایع دستی ابرازی برای نشان دادن ارزش‌ها و فرهنگ ایرانی – اسلامی به سراسر دنیاست، به همین دلیل تجاری‌سازی تولیدات این حوزه باید مورد توجه قرار بگیرد. وی خاطرنشان کرد: برای فروش صنایع دستی در بین مردم باید فرهنگ سازی شود و مردم با خرید صنایع دستی به نوعی از هنرمندان رشته های مختلف حمایت می کنند. دراین نشست پیش نویس طرح پژوهشی مطالعه وضعیت اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان ها در جامعه زنان استان البرز ، گزارش از حضور زنان استان در 25 نمایشگاه سراسری و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی ارایه شد .

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود