سالانه سه هزار تن محصولات غذایی در ساوجبلاغ البرز تولید می شود
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
فرماندار ساوجبلاغ گفت: سالانه حدود سه هزار تن محصولات غذایی در این شهرستان تولید می شود اما سهم آن از صادرات محصولات غذایی و صنعتی پایین است.
ابوالقاسم پالیز گیرافزود: ساوجبلاغ قطب کشاورزی و صنعتی البرز محسوب می شود زیرا در این منطقه واحدهای بزرگ تولیدی و صنعتی بزرگ و به نام کشوری فعالیت دارند که حتی در سطح خاورمیانه منحصر به فرد هستند.وی اظهار کرد: محصولات مختلفی که در این شهرستان تولید می شود باید صادرات آنها در اولویت کاری مدیران بخش خصوصی و دولتی قرار گیرد. وی با اشاره به اینکه بازدید از صنایع و واحدهای تولیدی یکی از برنامه های هفتگی کاری در فرمانداری ساوجبلاغ است خاطر نشان کرد: حدود 150 واحد تولیدی - صنعتی برتر کشوری در این شهرستان استقرار دارد که از این تعداد 130 واحد در بخش تولید مواد غذایی فعالیت دارند. فرماندار ساوجبلاغ گفت : گزارش های کارشناسان دستگاه های اجرایی مربوطه حکایت از صادرات محصولات تولیدی از جمله محصولات غذایی تولیدی این شهرستان به 70 کشور در نقاط مختلف جهان به ویژه در سطح خاورمیانه دارد. پالیز گیر ادامه داد: بیشترین صادرات محصولات غذایی ساوجبلاغ در بخش مواد غذایی از جمله ماکارونی است زیرا 3 واحد بزرگ تولیدی ماکارونی کشور که سالانه بیش از 100 هزار تن تولید دارند در این شهرستان مستقر هستند. وی یادآور شد: توجه به صادرات محصولات تولیدی در شهرستانی همانند ساوجبلاغ که دارای توانمندیهای خاصی در بخش تولید و صنعت است می تواند از بروز مشکلات مالی در واحدهای تولیدی - صنعتی ، پیشگیری از بیکاری کارگران ، رشد کمی و کیفی محصولات ، ایجاد انگیزه کاری ، نوع آوری و خلاقیت در کار و محصولات تولیدی و اشتغالزایی نقش موثری داشته باشد.شهرستان ساوجبلاغ که در 35 کیلومتری غرب کرج مرکز البرز قرار دارد.
منبع ایرنا