2 شهریور 1393
شماره خبر: 127945

دیدار و گفتگوی فرماندار با رضا ویسه معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رییس جمهور

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی

دیدار و گفتگوی فرماندار با رضا ویسه معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رییس جمهور


فرماندار ساوجبلاغ با حضور در دفتر رضا ویسه معاون هماهنگی و نظارت اول رئیس جمهور با وی در خصوص خلاصه اقدامات و پیگیر یهای صورت گرفته با وزراء معاونین و مدیران کل گفتگو کرد.
ابوالقاسم پالیز گیر با ارائه درخواستی به خلاصه اقدامات صورت گرفته اشاره کرد و خواستار تسریع در انجام تخصیص بودجه برای نقاط محروم کوهستانی قبل از فصل سرما شد.
وی گفت نزدیکی شهرستان به مرکز استان و پایتخت موجب شده کمتر به این منطقه توجه شود و در حال حاضر روستاهایی داریم که هنوز از جاده مناسب برخوردار نیستند و برای برق رسانی هم بودجه لازم تخصیص نیافته است. فرماندار ساو جبلاغ با اشاره به اینکه در نیمه اول سال موفق به دیدار با 20مقام عالی وزارتی ومعاونین رئیس جمهورو 32مدیر کل شدم که برکات خوبی را در اختصاص بودجه ونگاه ویژه به شهرستان ساوجبلاغ داشته و امیدوارم با عملی شدن درخواست ها شاهد تحقق خواسته های مردم این منطقه باشیم. در این دیدار ابوالقاسم پالیز گیر با بیان وضعیت شهرستان در زمینه تولید محصولات کشاورزی و همچنین جمعیت ساکن ، به اهمیت آب در شهرستان پرداخت و گفت: وضعیت آب در شهرستان ساوجبلاغ مطلوب نیست و وزرات راه مسکن و شهرسازی به وعده خود در تامین آب شرب مسکن مهر اقدام کند. فرماندار ساوجبلاغ به معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رییس جمهورگفت : انتظار داشتیم با ساخت مسکن مهر و پذیرفتن جمعیت تهران و کرج به ما کمک کنند و صرفا"با آمدن سیلی از جمعیت به شهرستان نیاز به خدمات و زیر ساخت ها را نیز به ما بدهند که متاسفانه تاکنون چنین نشده است. وی به وضعیت بی آبی شهر صنعتی هشتگرد ، عدم تامین اعتبار برای تکمیل فاضلاب شهر جدید هشتگرد ، بوی نامطبوع پراکندگی فاضلاب زندان و ندامتگاه قزل الحصار و نبود منبع ذخیره آب برای شهرهای جدید التاسیس بحران بی آبی 12 روستا را مطرح و خواستارتوجه به آن شد. پالیز گیر در ادامه خواستار عملی شدن اختصاص آب سد طالقان برای شرب مسکن مهر و توسعه کشاورزی و صنعتی شهرستان شد او گفت پبرو مصوبات قبلی دولت مبنی بر اختصاص یک متر مکعب آب در ثانیه آز خط انتقال آب سد طالقان برای شهرستان ساوجبلاغ را مطرح و خواستار توجه و پیگیری برای آن شد. کمک به ساخت 10خانه عالم در نقاط مختلف شهرستان ، توجه به مناطق گردشگری و ایجاد کمربندی برای روستای برغان برای حفظ بافت سنتی این روستا و ترمیم و نگهداری اماکن مذهبی و تاریخی این روستا به ویژه بازار چه قدیمی برغان ،کاروانسرای ینگی امام از دیگر مواردی بود که توسط پالیز گیر مطرح شد. وی در بخش دیگری از در خواست خود به مساعدت به اماکن آموزشی به خصوص در شهرجدید هشتگرد و راه روستایی وپروژه های نیمه تمام نیز اشاره کرد. فرماندار ساوجبلاغ ضمن دعوت از ایشان برای بازدید از روستاهای محروم این شهرستان گفت : علیرغم سپری شدن حدود چهل سال از عمربا برکت جمهوری اسلامی، متاسفانه هنوز تعدادی از این روستاها فاقد امکانات اولیه هستند.
وی گفت روستاهای کلین رود، بریانچال، شورقلعه ،سنج و سیرود از راه دسترسی روستایی،آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، برق، گازوتلفن محروم هستند. پالیز گیر در خاتمه به بعضی از روستاهایی که از آب کشاورزی بی بهره اند نیز اشاره کرد و گفت با صرف هزینه ای می شود زمینه ادامه زندگی مردم را ایجاد کرد ابوالقاسم پالیز گیر با بیان اینکه ساوجبلاغ 70دهیاری فعال دارد و به ارائه خدمت به ساکنان روستا مشغول است خواستار چارت مستقل سازمانی برای آنان شد. وی با طرح ساخت ساختمان برای هر دهیاری در هر روستا که تعدادی نیز ساخته شده است افزود: در کشور ایران اسلامی هرسال ما یک انتخابات برگزار می کنیم که با شرایط فعلی برای دیتا و خطوط اینترنت پرسرعت و سایر خدمات مشکل داریم در صورت اختصاص اعتبار برای ساخت دهیاری ها بستر های لازم برای فضای مجهز در انتخابات نیز مهیا می شود پالیز گیر به بحث کد اعتباری برای دهیاری ها نیز اشاره و گفت به وجود این کد دهیاری ها می توانند برای شهرداری ها نیز اجرای پروژه نمایند. وی تزریق تسهیلات در بخش صنعت را برای خروج از وضعیت فعلی را خواستار شد و افزود قالب صنایع ساوجبلاغ از برند های معتبر کشوری هستند که با رفع مشکلات صاحبان صنعت عمده مشکلات آنان مرتفع خواهد شد. پالیز گیر در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينکه اجراي طرح هاي هادي روستايي در ساوجبلاغ از ميانگين کشوري عقب است گفت: برای رسيدن به شاخص کشوري نيازمند مساعدت ويژه براي افزايش اعتبارات عمراني ملي است. معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رییس جمهورهم گفت : روستاها کانونهای مولد کشور هستند که در صورت نگاه علمی به باروری ظرفیت های متعدد آنها در عرصه کشاورزی، صنعتی ، گردشگری روستایی علاوه بر تقویت جایگاه آنها در تولید و اشتغالزایی،بستر ماندگاری جمعیت در این مناطق نیز مهیا می شود.
دکتر رضا ویسه افزود : شناخت قابلیتهای حوزه روستایی سرمایه ارزشمندی در دست مدیران اجرایی دولت است که باید با بهره گیری از آن بستر تحول در این مناطق و ارتقای جایگاه روستاها را فراهم آورند. وی در ادامه وعده داد از شهرستان بازدید داشته باشد و از پیگیری فرماندار در عمران و آبادی شهرستان تشکر کرد و گفت : نسبت به تحقق خواسته های فرمانداری با مدیران کل؛ معاونین و وزراء گفتگو خواهم کرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود