19 شهریور 1393
شماره خبر: 129065

آموزش طبخ انواع غذاهای دریایی در سومین نمایشگاه گل و گیاه کرج برگزار شد

سپیدار‌آنلاین: گروه شهری

آموزش طبخ انواع غذاهای دریایی در سومین نمایشگاه گل و گیاه کرج برگزار شد


مدیر روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری کرج از برگزاری آموزش طبخ انواع غذاهای دریایی در سومین نمایشگاه گل و گیاه کرج خبر داد.
غلامرضا عسگری با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به اینکه مصرف غذاهای دریایی دو بار در هفته ضروری است، توصیه آن به شهروندان از ملزومات شمرده می شود.
این مسئول پخش بروشورهای خواص میوه را از دیگر اقدامات سازمان میادین میوه تره بار شهرداری کرج ذکر و عنوان کرد: به منظور تشویق شهروندان در غرفه سازمان میوه آرایی نیز به نمایش گذاشته شد. وی در پایان از حضور مسئولان شهری در غرفه سازمان خبر داد و افزود: اقدامات انجام شده مورد توجه مسئولان قرار گرفت.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود