20 دی 1394
شماره خبر: 156259

در زمستان چه غذاهایی مصرف کنیم

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

در زمستان چه غذاهایی مصرف کنیم


پیاز، سیر، شلغم، سبزیجات برگ سبز تیره بدلیل ترکیبات ضد عفونی و ضد میکروبی مناسب فصل سرماست.
در فصل زمستان به دلیل تغییرات خاص آب و هوایی مصرف غذاهای حاوی انرژی برای تمامی افراد لازم است. زیرا متناسب با سرد شدن هوا، تقویت سیستم دفاعی بدن برای مقابله با سرما مثمرثمر است. لذا مصرف پروتئین ها که در انواع گوشت می باشد و در کنار آن منبع کامل حبوبات، مفید است .البته از نظر مصرف پروتئین رعایت حد اعتدال ضرورت تضمین سلامتی بدن است. پس سعی کنید در فصل های سرد سال حبوبات مصرف نمائید. حبوبات حاوی ویتامین های گروه B – ترکیبات آهن – گوگرد و روی می باشند که برای گرم نگه داشتن بدن در فصل سرد بسیار مفید هستند. همچنین مصرف متعادل مواد نشاسته ای به خصوص نان و سیب زمینی در فصل های سرد سال بسیار خوب است. علاوه بر آن مصرف مرکبات و میوه هایی که حاوی ویتامین C می باشند برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی بسیار مفید می باشند. مصرف برخی از گروه سبزیجات که ترکیبات ضد عفونی کننده و ضد میکروبی دارند در فصل سرد سال بسیار مفید هستند مانند پیاز، سیر، شلغم، سبزیجات برگ سبز تیره. مصرف میان وعده های مناسب و خشکبار کم نمک نیز می تواند در فصول سرد سال مفید باشند مانند کشمش، خرما، انجیر، سنجد و آجیل های صنعتی کم نمک. البته به مقدار کم در فصول سرد سال بسیار مهم است.
واحد تغذیه بیمارستان امام جعفر صادق (ع)

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود