غذاهای طبخ شده اضافی را، چگونه نگهداریم
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
برخی مکانها و نیز دمای نگهداری مواد غذایی میتوانند آثار درمانی و تغذیهای مواد غذایی را کم و زیاد کنند.
پژوهشگران علاوه بر خوردن مواد غذایی سالم توصیه اکید میکنند افراد مواد غذایی را در شرایط خاص برای حفظ سلامت، بهبود کیفیت و حتی طعم بهتر قرار دهند. گفتنی است، بر اساس جدیدترین پژوهشها میوه آووکادو باید در یخچال تا قبل از مصرف نگهداری شود، سیب زمینی شیرین و نیز سیر در یک اتاق تاریک و خنک نگهداری شوند و نیز سبزی برای حفظ رطوبت و تازگی در آب نگهداری شود. بررسیها نشان میدهند، ذخیره سازی درست مواد غذایی مانع از فاسد شدن آنها و نیز صرفه جویی در هزینهها میشود. پژوهشگران بر همین اساس توصیه میکنند سیب داخل پوشش یا کیسه در یخچال اما انواع مرکبات مانند پرتقال، لیمو و یا لیمو ترش بدون پوشش یا کیسه در قفسههای پایینی یخچال نگهداری شود. برای حفظ تازگی و سلامت موز نیز پزشکان توصیه میکنند بدون خارج کردن از غلاف و در یک فویل آلومینیومی این میوه نگهداری شود. میوه انگور نیز باید در یخچال در یک کیسه پلاستیکی دارای منافذ بزرگ ذخیره شود. پنیر تازه باید در آب نمک در یخچال نگهداری شود و هر چند روز یکبار آب نمک آن عوض شود. برخی از سبزیجات مانند کرفس نیز باید به جای قرار گرفتن در کیسه پلاستیکی در فویل آلومنیومی در یخچال قرار بگیرند.
منبع باشگاه خبرنگاران