سالمترین و کم چربترین گوشت در بین سایر گوشتها
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
گوشتها از نظر پروئتین خواص متفاوتی دارد که معمولا بهترین نوع گوشت، گوشت شترمرغ است.
دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه در خصوص مصرف بهترین گوشت گفت: بهترین گوشتها از نظر دارا بودن پروتئین مصرف گوشت شتر مرغ است و در مقابل گوشت گوسفندی با تفاوت اندک در بین گوشتهای دیگر کمترین پروتئین را در بردارد. وی افزود: گوشت گاو از نظر دارا بودن چربی بیشترین مضرات را دارد. وی در ادامه گفت: بهتر است مصرف گوشت گاو در افرادی که با مشکلات قلبی مواجه هستند کنترل شود و بهتر است مصرف آن را به 1 روز در هفته کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف بالای گوشت گاو در افراد مسن و افرادی که مشکل قلبی دارند باعث افزایش مشکلات قلبی، گرفتگی عروق قلبی و چربی خون میشوند و توصیه میشود این افراد مصرف دو تا 3 مرتبه گوشت ماهی و مرغ را جایگزین گوشتهای گاو کنند. وی در پایان گفت: بهتر است روزانه 2 تا 3 مرتبه مصرف پروتئینها مانند گوشت سفید و پنیر فراموش نشود. توصیه این است که افراد گیاهخوار مصرف تخم مرغ و پنیر را به دلیل پروتئین کافی نیز در برنامه غذایی خود داشته باشند.
منبع باشگاه خبرنگاران