29 آبان 1393
شماره خبر: 132130

فلفل تند ضد سرطان روده است

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

فلفل تند ضد سرطان روده است


تحقیقات اخیر محققان نشان داد که مصرف فلفل تند خطر ابتلا به تومورهای روده را کاهش می‌دهد.
تحقیقات نشان داده است ماده فعال در فلفل تند موسوم به «کپسایسین» در کاهش خطر ابتلا به تومورهای روده‌ای نقش مهمی را ایفا می‌کند. محققان در دانشکده پزشکی «سان دیگو» دانشگاه کالیفرنیا، دریافتند که قسمت تند فلفل قرمز یا کپسایسین (Capsaicin) دارای فواید بی‌شماری برای سلامتی است.این ماده، دیواره بافت روده که خطر ابتلا به تومورهای کولورکتال را دارد، تحریک می‌کند و در آن منجر به یک واکنش می‌شود. با خوردن فلفل قرمز، گیرنده‌های موجود در پوشش روده که به «تی‌.آر.پی‌.وی1» موسوم است، تحریک می‌شوند.
تحریک این گیرنده‌ها منجر به تحریک سلول‌های دیگر با عنوان «ای.جی.اف. آر» می‌شود و در نهایت سلول‌های جدیدی در روده تولید می‌شوند که از رشد سلول‌های غیر طبیعی ممانعت به عمل می‌آید. به گفته محققان، مصرف زیاد از ترکیبات «تی‌.آر.پی‌.وی1» مانند کپسایسین احتمال دارد از کاهش سوخت و ساز جلوگیری کند و منجر به افزایش طول عمر انسان شود.در تحقیقات قبلی،‌ محققان دریافتند که فلفل تند به طور قابل توجهی در افزایش سلامت قلب،‌ کاهش فشار خون بالا و کلسترول تأثیر دارد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود