تشدید نظارتهای بهداشتی بر واحدهای پذیرایی استان البرز
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان البرز از همکاری با مراکز بهداشت استان جهت تشدید نظارت بر بهداشت واحدهای پذیرایی در استان البرز خبر داد.
رحیم خاکی روز اظهار کرد: به منظور تأمین ، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماریهای قابل انتقال از طریق آب و غذا نظارت در واحدهای پذیرایی شدت مییابد. به گفته مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان البرز واحدهای پذیرایی واقع در محورهای مواصلاتی گردشگری برای ارائه خدمات بهینه به گردشگران از تاریخ ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین مورد نظارتهای دقیق و تلفیقی با شبکه بهداشت استان ،پلیس و ناظران کنترل بازار قرار میگیرند. خاکی همچنین رعایت موازین شرعی ماه مبارک رمضان را برای واحدهای پذیرایی که به گردشگران و مسافران نوروزی خدمات ارائه می کنند، الزامی دانست.