مسئولین با پریشان کتابدار و شاعر جانباز نظرآبادی دیدار کردند
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز با همراهی صادقی فرماندار و کاظمی رییس دادگستری شهرستان نظرآباد با محمد حسن حجتی پریشان شاعر و کتابدار جانباز و برادر معظم شهید در منزل وی دیدار و پای صحبت های این شاعر دلسوخته اهل بیت ع نشستند.
حجت الاسلام فلاح با همراهی صادقی فرماندار و کاظمی رییس دادگستری نظرآباد و جمعی از مدیران اجرایی شهرستان با محمد حسن حجتی "پریشان" شاعر و کتابدار جانباز نظرآبادی و برادر معظم شهید در منزل وی دیدار و پای صحبت های این شاعر دلسوخته اهل بیت ع نشستند. در این دیدار مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز با تبریک روز میلاد جانباز بزرگ کربلا حضرت ابوالفضل العباس (ع) گفت: جانبازان عزیز ما به تاسی از روحیه ایثار و فداکاری قهرمان کربلا به ندای امام امت (ره) لبیک گفتند و تصاویر پر افتخاری از ایثار و شهادت را به نمایش گذاشتند. صادقی فرماندار نظرآباد نیز با ابراز خوشحالی از این دیدار گفت: ایکاش شش ماه پیش هنگام ورودم به شهرستان این تویق زیارت حاصل می شد و خدای متعال نعمت ارزشمندی به مردم این شهرستان هدیه کرده است. استاد پریشان از شاعران آیینی و انقلابی متعهدی است که وجودشان برای مردم این منطقه ذیجود است. گفتنی است محمد حسن حجتی متخلص به پریشان (متولد 1320 خورشیدی) شاعر و نویسنده آیینی، اگر چه متولد شهرستان قوچان است اما سال ها است که در شهر نظرآباد سکنا گزیده است. مدیریت سیزده ساله کتابخانه موسسه اسلامی مسجد نارمک تهران، مسئولیت کتابخانه مرکزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عضو شورای نویسندگان مجله های «پیام انقلاب» و «امید انقلاب»، همکاری با نشریات دینی چاپ قم و انجمن ادبی فرخی یزدی کرج، فعالیت در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و شورای شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حضور در جبهه های جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، از مهم ترین فعالیت های فرهنگی و اجتماعی او به شمار می رود.
از نوجوانی سرودن شعر را آغاز کرد. اشعارش بیشتر در مناقب امامان شیعه به ویژه امام مهدی (عج) است. پریشان در سال 1363 خورشیدی به دیدار استاد سید محمدحسین شهریار می رود. شهریار در آن دیدار از وی با عنوان «دوست عزیز و شاعر آزاده» نام می برد و سه بیت از غزل مشهور «تجلیل» را به وی تقدیم می کند. هفت عنوان اثر از پریشان منتشر شده است: حکایت سرخ (زندگانی شهید محمد ابراهیم همت)، یار غایب از نظر (مجموعه شعر)، ساعتی در جنوب شهر (مجموعه داستان)، سیم های خاردار (مجموعه داستان)، قصه یک بز شجاع (شعر کودک)، قصه آقاجمال (مجموعه شعر کودک و نوجوان)، عاشورای شیعه (مجموعه متن ادبی). او سه اثر نیز در دست چاپ دارد: جلد دوم یار از غایب از نظر، کلیات دیوان پریشان و زندگی نامه منظوم حضرت نفیسه (سیده نفیسه - متوفای 208 هجری قمری - دختر حسن بن زید بن حسن بن علی (ع) و همسر اسحاق فرزند امام جعفر صادق (ع) است که با همسر و یا پدر خود به مصر رفت. مصری ها درباره او اعتقاد سختی دارند و آرامگاهش به اجابت دعا و حاجات معروف است). در این دیدار حجت الاسلام فلاح مدیرکل کتابخانه های عمومی دستور همکاری و مشاوره برای چاپ الباقی اشعار این شاعر ارزشمند را به مجموعه تحت مدیریت خود صادر کرد.
خانه چشم
بیا چو مهر درخشان شبی به خانه چشم
ببین که نیست به جز دیدنت بهانه چشم
به چشم من قدمی نه، که شستهام به سرشک
بیا چو سایه مژگان به آستانه چشم
جمال تو، به نگاهم، چو باغ رؤیایی است
مرو به سیر گل و لاله، جز نشانه چشم
نگاه کن که چه موجی به چشم من جاری است
عیان نما قد خود را به دانه دانه چشم
بیا که با تو سمند جهاد، خواهم راند
به شرق و غرب بتازم به شادمانه چشم
به ظلّ رایت تو، آفتاب همره ماست
میان مردمک دیدهام فسانه چشم
کشم به دیده خود، جلوههای ناز تو را
فروغ مهر بتابد به جاودانه چشم
حباب چشم «پریشان» شکسته خواهد شد
شبی که بندهنوازی کنی به خانه چشم