1 اردیبهشت 1394
شماره خبر: 140707

طرح پیشگیری از حوادث و سوانح در مدارس البرز اجرا می‌شود

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی

طرح پیشگیری از حوادث و سوانح در مدارس البرز اجرا می‌شود


مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با بیان اینکه پیشگیری از سوانح و حوادث در کانون‌های جمعیتی مهم آموزشی از جمله مدارس در دستور کار است، گفت: این طرح به طور جدی در مدارس سطح استان البرز اجرا می‌شود.
خسرو ساکی در مراسم نواخته شدن زنگ سلامت که در محل مدرسه نمونه دولتی دخترانه شهید فلاحی کرج برگزار شد، با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی شعار امسال "سلامت غذایی از مزرعه تا سفره" است، اظهار داشت: امید است برگزاری این قبیل از مراسم‌ها سبب ارتقا بهداشت مدارس شود. وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین وظیفه آموزش و پرورش بهبود زندگی دانش‌آموزان به عنوان آینده‌سازان کشور است، افزود: برای رسیدن به این مهم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌کنیم. مدیرکل آموزش و پرورش البرز با اشاره به اینکه تحقق سلامت جامعه مسئولیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش در بردارد، خاطرنشان کرد: آموزش رعایت بهداشت فردی و اجتماعی از جمله مواردی است که در کتب درسی دانش‌آموزان به مراتب قید شده است. ساکی با اشاره به اینکه به منظور ارتقا بهداشت مدارس بروشور و کتابچه‌های مختلف علمی در این حوزه بین دانش‌آموزان مدارس مختلف استان البرز توزیع شده است، تصریح کرد: پیشگیری از سوانح و حوادث در کانون‌های جمعیتی مهم آموزشی از جمله مدارس در دستور کار است. وی با تاکید بر اینکه آموزشگاه‌ها باید پیش‌بینی و اقدامات لازم را برای حفظ ایمنی دانش آموزان داشته باشند، گفت: آموزش و پرورش استان همکاری خوبی با سازمان هلال احمر دارد تا از این طریق آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان، مربیان و معلمان ارائه شود. مدیرکل آموزش و پرورش البرز با اشاره به لزوم توجه به بیماری‌های شایع در مدارس و ارجاع دانش آموزان بیمار به مراکز درمانی ، بیان کرد: باید از ترویج و گسترش بیماری در مدارس جلوگیری کرد. ساکی با بیان اینکه باید اصول بهداشت روانی دانش آموزان برای اینکه از سلامت و آرامش روانی برخوردار باشند، رعایت شود، اظهار داشت: مدارس باید به پایگاه ایمنی و سلامت برای دانش آموزان تبدیل شود. وی با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم با آموزش بهداشت و فراهم نمودن امکانات لازم دانش‌آموزان رشد طبیعی را پشت سر بگذارند، خاطرنشان کرد: سلامت غذایی از مزرعه تا سفره باید مدنظر جامعه قرار گیرد چرا که این مهم سلامت روانی شهروندان را تامین می‌کند.



منبع:تسنیم

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود