21 اسفند 1398
شماره خبر: 232350

لزوم کاهش مصرف نمک برای بیماران دیالیزی

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

لزوم کاهش مصرف نمک برای بیماران دیالیزی


رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: رژیم غذایی یک بیمار دیالیزی باید کم نمک و کم چرب باشد.

فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: رژیم غذایی یک بیمار دیالیزی باید به دور از چربی ، نمک و کم پروتئین باشد.باقر زاده افزود: فرد دیالیزی می‌بایست مصرف نمک را در روز به کمتر از یک و نیم گرم کاهش دهد.او با بیان اینکه میوه‌ های حاوی پتاسیم همچون موز، هندوانه، گوجه فرنگی و آناناس میتوانند پتاسیم فرد دیالیزی را بالا ببرند افزود: مصرف این میوه ها می تواند او را درمعرض عارضه بسیار کشنده ایست قلبی قرار دهند.رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: میوه‌ های مناسب برای بیماران دیالیزی خیار و سیب است.باقرزاده افزود: هم اکنون علت ۵۰ درصد مرگ افراد دیالیزی ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی متاثر از چربی بالاست، ازاین رو روغن‌های مصرفی فرد دیالیزی می‌بایست از چربی‌های گیاهی حاوی چربی امگا ۳ باشد.او گفت: ورزش کردن برای بیمار دیالیزی ممنوع نیست، فقط باید مراقب باشند که از انجام ورزش‌های سنگین امتناع و ورزش‌های معمولی و سبک را انجام دهند.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود