21 مرداد 1395
شماره خبر: 168154

توسعه اقتصاد کشور منوط به وجود بنگاه‌های بزرگ نیست

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

توسعه اقتصاد کشور منوط به وجود بنگاه‌های بزرگ نیست


معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در کنار فرصت های موجود به منظور کسب درآمد نباید توسعه اقتصاد کشور را منوط به وجود بنگاه های بزرگ دانست.
حبیب الله میرزایی در سومین گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات ورزش سراسر کشور که به میزبانی استان البرز (دیزین) در حال برگزاری است، اظهار کرد: زمانی که دولت یازدهم کار را آغاز کرد ساماندهی امور اقتصادی دشوارتر از حد انتظار بود. وی با بیان اینکه اقتصاد کشور در طول یک دهه گذشته رشد منفی ۲ درصد را شاهد بوده که این مهم زمان زیادی را برای رسیدن به نقطه صفر نیاز دارد، افزود: بین ۶ الی ۷ میلیون بیکار در جامعه وجود دارد که ۳۰ درصد این جمعیت را جوانان تشکیل می دهند. معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه برخی در این عرصه پیگیر و جویای کار نیستند، خاطرنشان کرد: جمعیت این گروه بین ۴ الی ۷ میلیون نفر برآورد شده است. وی تصریح کرد: پشتوانه خانوادگی، اتکا به پدر و مادر و درآمدهای آسان زمینه توسعه این مهم در سطح کشور را قوت بخشیده است بدون شک جوانان این قشر احساس نیازی به تولید ندارند.
بازار کار ایران پر فرصت برای کسب درآمد
وی با اشاره به اینکه در شرایط رکود کنونی با محدودیت تقاضا مواجه هستیم و بنگاه جدیدی در این زمان ایجاد نمی شود، گفت: در اقتصاد حال حاضر کشور، نیروی کار برای کارفرما شروط کاری تعیین می کند، این نیروی کار عموما فاقد مهارت های حداقل است. میرزایی با تاکید بر اینکه فرهنگ کار تیمی در کشور وجود ندارد، گفت: باید بتوانیم پروژه جد هدف داری در کشور ارائه کنیم این مهم بدون شک به منظور توسعه کشور از اهمیت بالایی برخوردار است. معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سازمان پذیری و ارتقا اعتماد به نفس با صرف آموزش شدنی نیست، اظهار کرد: اشتغال در دانشگاه از سال نخست باید برای دانشجویان فراهم شود تا کارآفرینی در جامعه قوت بیشتری پیدا کند. وی با تاکید بر اینکه بخشی از نیازهای مذکور توسط سازمان های مردم نهاد قابل تامین است، گفت: بازار کار ایران بسیار پر فرصت برای کسب درآمد محسوب می شود، این کشور از ظرفیت بالایی در بخش های مختلف برخوردار است.
حمایت صندوق کارآفرینی از کارآفرینان
میرزایی لزوم استفاده از ظرفیت های کشور در بخش های مختلف توسط قشر جوانان با بهره گیری از طرح خلاقانه کارآفرینی را ضروری دانست و افزود: باسازی بخش عظیمی از تخریب های کشور توسط جوانان صورت گرفته است. وی با بیان اینکه در کنار فرصت های موجود به منظور کسب درآمد نباید توسعه اقتصاد را منوط به وجود بنگاه های بزرگ دانست، گفت: نهادسازی خوبی در گذشته بر اساس تجربه داخلی و بازخوانی تجربیات کشورهای خارجی انجام شده است. معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه گروه های جوان منابعی برای ضمانت ندارند، تصریح کرد: طرح های کارآفرینی توسط صندوق کارآفرینی مورد حمایت واقع می شود، گاهی اوقات این نهاد با فقدان طرح های خلاقانه و قابل قبول مواجه است. میرزایی خاطرنشان کرد: از حیث منابع مالی در دوره مهم و کم سابقه ای قرار داریم، این کمبود منابع به بخش های مختلف طبیعی و طرح های خلاق نیز باز می گردد.
ضرورت برگزاری تورهای صنعتی و مهارتی در کشور
وی با بیان اینکه کار آفرینی با به منصه ظهور گذاشتن آثار کارآفرینان آغاز می شود، افزود: بدون شک فراگیر شدن جشنواره ها و تورهای گردشگری هدفمند به بهبود شرایط مذکور و یاد شده کمک شایانی می کند. معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: جهش خلاقیت جوانان در جامعه منوط به برگزاری تورهای صنعتی، آموزش، مهارت، و برگزاری جشنواره ها است که در شرایط کنونی از اهمیت بالایی برخوردار است. وی در پایان با تاکید بر اینکه در قالب سازمان های غیر رسمی، سمن ها و غیره اقدامات قابل توجهی را می توان انجام داد، گفت: درصدد هستیم صنعتی را در اشتغال و حوزه مسکن به دولت ارائه دهیم.

منبع مهر

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود