17 بهمن 1394
شماره خبر: 158112

بنیاد خیریه همدلان کودک و نوجوان درمان بیماری "ملیکا" را پیگیری می‌کند

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

بنیاد خیریه همدلان کودک و نوجوان درمان بیماری "ملیکا" را پیگیری می‌کند


مدیرعامل بنیاد خیریه همدلان کودک و نوجوان گفت: در حال حاضر منتطر هستیم جواب آزمایش‌های ملیکا از آمریکا به دست ما برسد تا بدانیم چه اقداماتی برای بهبودی وی باید انجام شود.
زهرا ظهیریه در نشست تسنیم پیرامون روند درمانی "ملیکا" دختر 3 ساله‌ای که از بدو تولد مبتلا به بیماری ایکتیوز است، با اشاره به اینکه بنیاد همدلان کودک و نوجوان از سال 89 با گروهی از همکاران فعال در این عرصه راه‌اندازی شد، اظهار داشت: این بنیاد یک موسسه مستقل خیریه و غیردولتی است که در دو حوزه آموزش و تحصیل و سلامت و درمان برای کودکان و نوجوانان زیر 18 سال نیازمند، بد سرپرست و بی‌سرپرست اقدامات شاخصی را انجام می‌دهد. وی با بیان اینکه این بنیاد در سال 92 موفق به کسب مجوز رسمی از سوی سازمان بهزیستی شد، افزود: حوزه سلامت یکی از مهم‌ترین بخش‌های این بنیاد خیریه محسوب می‌شود به گونه‌ای که در 8 شاخه پزشکی نظیر قلب، ترمیم، گوش، اورولوژی، چشم، گوارش و غیره خدمات ویژه‌ای به افراد متقاضی واجد شرایط از سوی این مرکز ارائه می‌شود.
مدیرعامل بنیاد خیریه همدلان کودک و نوجوان با تاکید بر اینکه در این بنیاد تیمی متشکل از پزشکان قوی و متخصص حضور دارند، خاطرنشان کرد: مراکز طبی تخصصی دارای کیفیت بالا نیز برای ارائه خدمات مطلوب به کودکان بیمار مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. وی با اشاره به اینکه از سال 89 تا کنون بیش از 770 بیمار توسط خیرین و به همت این بنیاد تحت درمان قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: در سال جاری تا کنون 285 کودک با اعتباری بالغ بر 300 میلیون تومان تحت درمان قرار گرفته و به آغوش خانواده‌های خود بازگشته‌اند. ظهیریه گفت: کودکان از طریق سازمان بهزیستی و افراد امین و مورد اعتماد از سراسر کشور به این بنیاد خیریه معرفی می‌شوند و بعد از شناسایی این افراد، در صورتی که بیماری آن‌ها در لیست شاخه‌های پزشکی و درمانی ما قرار داشته باشد، تحت درمان قرار می‌گیرند. وی با تاکید بر اینکه این بنیاد خیریه علاوه بر حوزه درمان در بخش آموزش و تحصیل نیز اقدامات شایان توجهی را انجام داده است، افزود: تا کنون بالغ بر 3 هزار کودک تحت پوشش آموزشی بنیاد قرار گرفته و کمک‌های آموزشی خوبی را نیز دریافت کرده‌اند. مدیرعامل بنیاد خیریه همدلان کودک و نوجوان یکی دیگر از فعالیت‌های این بنیاد را اجرایی کردن طرح سوادآموزی در مناطق مختلف تهران، حاشیه شهرها از جمله روستاهای دور افتاده برشمرد و اظهار داشت: با کمک موسسه حامی حدود 275 نفر از کودکان و 19 معلم یکی از روستاهای دور افتاده بلوچستان تحت آموزش طرح سواد آموزی قرار گرفتند. وی گفت: علی رغم اینکه این افراد گاه تا مقطع پنجم ابتدایی تحصیل کرده بودند اما خواندن و نوشتن زبان فارسی را فرا نگرفته، از این رو به همت موسسه حامی تحت آموزش ویژه قرار گرفتند و در حال حاضر این 19 معلم آموزش سوادآموزی را به روش ما در منطقه خود اجرایی می‌کنند. وی با تاکید بر اینکه امسال طرح سوادآموزی در 5 منطقه محروم تهران اجرایی شد که در این راستا و در مدت زمان 3 ماه 150 نفر تحت این آموزش قرار گرفته و لیست نهایی به سازمان بهزیستی تهران نیز ارائه شده است، اظهار داشت: از دیگر اقدامات این بنیاد تامین اعتبار شهریه ثبت نام کودکان افغانستانی در مدارس دولتی است. ظهیریه با اشاره به اینکه با انجام این امر به طور قطع تا حد زیادی از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی جامعه کاهش پیدا می‌کند، افزود: اجرای پروژه تامین و توزیع لوزام التحریر در نقاط مختلف کشور از دیگر اقدامات این بنیاد است که در این راستا و در سال جاری بیش از هزار و 100 نفر از این خدمات بهره مند شدند. وی برگزاری دوره‌های آموزش فنی نظیر جوشکاری همچنین دوره‌های مهارت زندگی به کودکان را از دیگر اقدامات حائز اهمیت بنیاد همدلان کودک و نوجوان دانست و بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت زندگی سبب می‌شود کودکان نحوه زندگی در جامعه را فراگرفته و بدانند در شرایط خاص چگونه برخورد و خشم خود را کنترل کنند و باید این نکته نیز مدنظر قرار گیرد که برای برگزاری این دوره‌های آموزشی نیز همکاری خوبی با کانون اصلاح و تربیت داریم. مدیرعامل بنیاد خیریه همدلان کودک و نوجوان با تاکید بر اینکه دوره‌های آموزشی مدیریت مالی از دیگر برنامه‌های این بنیاد است، خاطرنشان کرد: از سال 93 تا کنون نیز اقدامات خوبی در بخش فرهنگی انجام گرفته که برگزاری دوره‌های قصه‌خوانی از جمله آن‌ها محسوب می‌شود.
وی با اشاره به اینکه افراد علاقه‌مند بعد از سپری کردن این دوره در بیمارستان‌ها برای ارتقاء روحیه کودکان بیمار از طریق شعر و قصه خوانی حضور پیدا می‌کنند، تصریح کرد: اردوهای گردشی و طبیعت‌گردی نیز برای کودکان تحت حمایت برگزار می‌شود. ظهیریه با اعلام رضایت‌مندی از روند رو بهبود بیماری ملیکا دختر سه ساله‌ای که از بیماری اکتیوز رنج می‌برد، افزود: این کودک از طریق خبرگزاری تسنیم به بنیاد همدلان کودک و نوجوان معرفی و این بنیاد در بخش درمان مساعدت‌هایی را انجام داده است و در حال حاضر منتطر هستیم جواب آزمایش‌های ملیکا از آمریکا به دست ما برسد تا بدانیم چه اقداماتی برای بهبودی وی باید انجام شود. وی با بیان اینکه در راستای تامین داروهای مورد نیاز بیماری ملیکا نیز اقدامات خوبی صورت گرفته به گونه‌ای که با نزدیک‌ترین داورخانه محل زندگی آن‌ها برای تامین دارو از طرف بنیاد رایزنی‌هایی انجام پذیرفته است، گفت: خوشبختانه شاهد بهبود نسبی بیماری این کودک هستیم. مدیرعامل بنیاد خیریه همدلان کودک و نوجوان با بیان اینکه بنیاد همدلان کودک و نوجوان هزینه‌های درمانی کودکان را از طریق فراخوان و کمک‌های مردمی تامین می‌کند، اظهار داشت: برخی از همکاران این مجموعه درصدی از حقوق خود را صرف این بحث کرده‌اند که این مبلغ ماهیانه به 5 میلیون تومان می‌رسد. وی با تاکید بر اینکه خیرین خارج از کشور نیز در این امر خداپسندانه وارد عمل شده‌اند اما اغلب این مساعدت و حمایت‌ها از طریق خیرین داخلی انجام می‌شود، بیان کرد: امید است شاهد حضور و فعالیت بیشتر این خیرین باشیم. ظهیریه با تاکید بر اینکه ملیکا به سبب بیماری پوستی ممکن است جزو 8 شاخه پزشکی ما نباشد اما نیاز به کمک درمانی دارد، گفت: در سایت بنیاد همدلان کودک و نوجوان بخشی تحت عنوان کودکان در انتظار یاری وجود دارد که اسامی کودکان دارای بیماری خاص در آن ثبت شده است. وی افزود: حامیان با بررسی وضعیت در این بخش ورود کرده و هزینه درمانی این کودکان را متقبل می‌شوند البته باید به این نکته نیز توجه کرد که در حال حاضر دو کودک این بخش بدون حامی هستند. مدیرعامل بنیاد همدلان کودک و نوجوان اظهار داشت: از عملکرد وزیر بهداشت در راستای توسعه بیمه درمان و سلامت در کشور قدردانی می‌کنیم. همچنین در این جلسه جواد عبد رویانی با اشاره به اینکه ملیکا زمانی که به ما معرفی شد اکثر آزمایش‌های خود را انجام داده بود و تقریبا تجویز پزشک در خصوص تامین دارو را داشتیم، گفت: با داروخانه‌ای نزدیک محل زندگی ملیکا وارد مذاکره شدیم تا از این طریق داروها به بدست وی برسد. مسئول درمان بنیاد همدلان کودک و نوجوان با بیان اینکه کلیه بیماران تا پایان زمان بهبود بیماری خود تحت پوشش بنیاد قرار می‌گیرند، اظهار داشت: ملیکا از مرداد ماه سال جاری به بنیاد معرفی شد و تقریبا کلیه هزینه‌های درمانی وی از طریق بنیاد تامین و پرداخت می‌شود.
رویانی با اشاره به اینکه بنیاد همدلان کودک و نوجوان در 8 شاخه پزشکی به بیماران خدمات ارائه می‌دهد از این رو در بخش بیماری چشمی ملیکا نیز می‌توانیم وارد عمل شویم، تصریح کرد: در ابتدا فعالیت‌های بنیاد شاخه‌بندی نشده بود اما با گذر زمان متوجه شدیم به دلیل مسائل گوناگونی نظیر کمبود نیروی انسانی قادر به پوشش کلیه شاخه‌های پزشکی نیستیم اما در نظر داریم باری دیگر این امر را مورد بازنگری قرار دهیم.





منبع: تسنیم

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود