دوره آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر در اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان البرز برگزار شد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
دوره آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر به مناسبت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر در سالن کنفرانس اداره کل با حضور کارکنان خانم وهمسر آقایان همکار دارای فرزند زیر 2 سال برگزار شد.
کارشناس مامایی مرکز بهداشت شهرستان کرج ،مدرس این دوره آموزشی با بیان اینکه : این آموزش ها به دلیل اهمیت شیر مادر در مقایسه با شیر خشک برای آشنایی بیشتر شهروندان در کانون های مادر و کودک برگزار می شود،اظهار داشت :تلاش تمام پدر و مادرها بر این است که فرزندشان از سلامت کامل جسمی و روحی برخوردار باشد.. وی با بیان اینکه طبق تحقیقات و بررسی ها در سراسر کشور و جهان کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های کودکان یکی از مزایای تغذیه با شیر مادر است، عنوان کرد: جان بسیاری از شیرخوار در سال، با تغذیه با شیر مادر نجات پیدا می کند. وی با اشاره به اینکه شیر مادر تمام نیازهای غذایی و مایعات کودک را در شش ماهه اول به تنهای تامین می کند، ادامه داد: پس از آن تا دو سالگی نیز شیر مادر قسمت عمده ای از غذای کودک را تامین کرده و بهترین الگوی رشد و تکامل کودکان را فراهم می کند. کارشناس مرکز بهداشت با بیان اینکه شیر مادر بی نظیر، زنده و حاوی عوامل ضد عفونت است، تصریح کرد: شیر مادر شیرخوار را در برابر عفونت ها و بیماری ها مصون داشته و همچنین احتمال چاقی و بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و عروقی، پرفشاری خون، سرطان و دیابت ها را کاهش می دهد.