استاندارد تغذیه در دانشگاه خوارزمی رعایت میشود
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
مدیر امور دانشجویی دانشگاه خوارزمی گفت: برنامه غذایی دانشگاه خوارزمی از استانداردترین برنامههای تغذیه دانشگاه های کشور است.
فردین امیرخانی، در طی سخنانی اظهار کرد: مدیریت امور دانشجویی شامل اداره رفاه دانشجویان، امور خوابگاهها، امور تغذیه و مرکز بهداشت و درمان است و از جمله وظایف این بخش تدوین و نظارت بر برنامههای لازم جهت امور رفاهی دانشجویان، پیگیری و حل مشکلات فردی و اجتماعی دانشجویان، تنظیم خط مشی اجرایی و نظارت بر حسن جریان امور و واحدهای تابعه است. وی افزود: در حوزه تغذیه وظيفه اين واحد تنظيم برنامه غذايی مناسب و متناسب با فصل و نياز دانشجويان و نظارت بر تهيه مواد غذايی و طبخ و توزيع آن و به روزرسانی و کنترل سامانه رزرو غذا و نظارت و ارزيابی عملکرد پيمانکاران و اطلاع رسانی در زمينه تغذيه به دانشجويان است. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برنامه غذایی دانشگاه خوارزمی از استانداردترین برنامههای غذایی دانشگاههای کشور است و در این برنامه غذایی توزیع ماهی قزل آلا،(دوبار در هفته)، میوه (چهار بار در هفته) و ماست و دوغ گنجانده شده است. امیرخانی ادامه داد: طی سالهای اخیر پخت برخی از غذاها در این دانشگاه به صورت صنعتی انجام میشود، مثلا طبخ برنج و کباب بدون دخالت دست و توسط دستگاه صورت میگیرد.مدیر امور دانشجویی دانشگاه خوارزمی یادآورشد: برنامه غذایی برای دانشجویان توسط کارشناسان تغذیه و براساس نظرسنجی از دانشجویان تنظیم میشود و این مهم رضایت بیش از پیش دانشجویان را فراهم کرده است. وی افزود: کارکنان آشپزخانه از لحاظ رعایت اصول بهداشتی در جایگاه مطلوبی قرار دارند؛ چرا که همگی دورههای بازآموزی و آموزش بهداشت را گذراندهاند. امیرخانی همچنین از ساماندهی بوفههای دانشگاه سخن به میان آورد و گفت: نحوه عملکرد بوفهها توسط بازرسان رصد و در صورت بروز تخلف سریعا به موضوع رسیدگی میشود. این مقام مسئول در پایان به فعالیت شورای صنفی دانشجویان اشاره کرد و افزود: با فعال شدن شورای صنفی دانشجویان بسیاری از وظایف این اداره به این شورا واگذار شده است و در واقع اعضای شورا چشم بینای امور دانشجویی هستند و پیشنهادات موثر این شورا در مواردی باعث ارتقای کیفیت خدمترسانی به دانشجویان شده است.
منبع ایسنا