رسانهها منافع فردی و احزاب سیاسی را دنبال نکنند
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
نماینده ولیفقیه در سپاه استان البرز با تاکید بر اینکه رسانهها منافع فردی و احزاب سیاسی را دنبال نکنند، گفت: از نظر اسلام بهترین رسانه رسانهای است که منافع عمومی و ملی مردم را در نظر بگیرد و حقگرا و حقمدار باشد.
حجت الاسلام محمدجواد موحد در همایش "بسیج رسانه و فرهنگ با محوریت اخلاق و رسانه" که در سالن همایشهای مجتمع فرهنگی ورزشی میلاد شهرداری کرج برگزار شد، با بیان اینکه زمانی که پیامبر اسلام (ص) به مقام پیامبری مبعوث شدند موظف به کار رسانهای شدند، اظهار داشت: پیامبر اسلام (ص) مامور شد که پیام خداوند را به عنوان یک رسانه به مردم برساند. وی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام برای انجام هرچه بهتر رسالت خود به ایجاد پایگاه متوسل شدند، بیان کرد: اخباری که از آسمان برای تعالی بشر به حضرت محمد (ص) ابلاغ میشد در نمازهای جمعه، عید فطر،عید قربان و مراسمهایی مانند کنگره عظیم حج به گوش مردم رسانده میشد. حجت الاسلام موحد با اشاره به اینکه این اقدامات حضرت محمد (ص) نظاممند شد و تبدیل به یک روش برای همه مسلمانان شد، خاطرنشان کرد: امروز همه رسانههای ما از این ساختار و سازمان تبعیت میکنند.
نمایندگی ولیفقیه در سپاه استان البرز با بیان اینکه دین اسلام موضوعات اخلاقی را مورد توجه قرار میدهد، گفت: اگر به منابع اسلامی رجوع کنیم خواهیم دید که مفاهیم اخلاقی مورد توجه قرار گرفته است و میتوان یک منشور اخلاقی بزرگ برای جامعه تهیه شود. حجت الاسلام موحد با بیان اینکه در این زمینه گاهی دچار مشکل میشویم و این ناشی از دین ما نیست بلکه اشکال فردی ما است، اظهار داشت: دین اسلام به اخلاق رسانهای توجه ویژه دارد و مانند تمام شئونات زندگی برای این نیز برنامه دارد. وی با بیان اینکه اخلاق رسانه دارای دو بخش سلبی و ایجابی است، بیان کرد: اهالی رسانه نیز باید برخی از اقدامات مثبت را انجام دهند و از رذایل اخلاقی دوری کنند. حجت الاسلام موحد افزود: از نظر اسلام بهترین رسانه رسانهای است که منافع عمومی و ملی مردم را در نظر بگیرد نه اینکه منافع فردی و احزاب سیاسی را دنبال کند. نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز با اشاره به اینکه رسانه باید حقگرا و حقمدار باشد، خاطرنشان کرد: رسانه نباید از باطل پیروی کند تا فقط یک گروه را خشنود کند و با این اقدام از حق دور شود.
حجت الاسلام موحد با اشاره به اینکه بایدها و نبایدهای اخلاقی باید مورد توجه اهالی رسانه قرار بگیرد، گفت: رسانهها باید در میان نسل جوان امید ایجاد کنند که متاسفانه میبینیم برخی از رسانهها به این موضوع بیتوجه هستند. وی با بیان اینکه پس از شروع جنگ بنیصدر رئیس جمهور مخلوع ایران در رسانه گزارشی را به مردم داد که موجب یأس و نا امیدی مردم شد، گفت: القاء ضعف و ناتوانی به مردم هیچ سنخیتی با اخلاق رسانهای ندارد بلکه باید روحیه شجاعت و شهامت مردم را تقویت کند. نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز با بیان اینکه رسانهها باید شخصیتهایی که قابلیت دارند الگوی دیگران شوند را معرفی کنند، اظهار داشت: شهدا و ایثارگران کسانی هستند که میتوان آنها را به عنوان الگو به مردم معرفی کرد. حجت الاسلام موحد با بیان اینکه امام صادق (ع) دروغ را کلید تمام بدیها دانستهاند، گفت: رسانهها باید از دروغ و تحریف حقایق دوری و از افشای اسرار مردم و حکومت پرهیز کنند.
منبع:تسنیم