مصرف زياد نمك احتمال ابتلا به سرطان معده را افزايش می دهد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
مدير گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشكی البرز گفت: مصرف بیش از اندازه نمک احتمال ابتلا به سرطان معده و بروز بیماری های کلیوی را افزایش می دهد.
دکتر افسون تیزویر در خصوص خطرات ناشی از افزایش مصرف نمك در خانواده ها گفت: مصرف نمك به مقدار كم در برنامه غذایی لازم است اما جامعه امروز بیش از 10 تا 20 برابر مقدار مورد نیاز بدن نمك مصرف می كنند و این یك خطر جدی است. تیزویر با اشاره به اینكه ارتباط بین مصرف زیاد نمك و افزایش فشارخون به طور قطعی ثابت شده است، افزود: فشار خون بالا خطر سكته و حمله قلبی را افزایش داده و همچنین باعث پوكی استخوان ها نیز می شود. وی ادامه داد: نمك زیاد كلسیم را از استخوان ها می گیرد و باعث دفع آن شده كه در نتیجه با افزایش سن ،خطر پوكی استخوان را افزایش می دهد. مدیر گروه تغذیه و بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشكی البرز كاهش مصرف نمك را در كاهش احتمال سرطان معده موثر دانست و اظهار داشت: مصرف زیاد نمك آسم را تشدید می كند و همچنین اثرات مضری بر كلیه ها دارد. وی در پایان توصیه كرد: در هنگام پخت و مصرف غذا از افزودن نمك پرهیز شود و از چاشنی های سالم دیگری هنگام صرف غذا استفاده شود.
منبع مهر