طرح کنترل مصرف روغن در صنایع غذایی استان البرز آغاز شد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرزاز آغاز طرح کنترل مصرف روغن در صنایع غذایی این استان خبر داد.
علی اکبر صفری افزود: وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در خصوص بازنگری مصرف روغن ها در فرآورده ها ی غذایی برنامه های خود را در سطح آغاز کرده است. وی تاکید کرد: به کار بردن روغن پالم در محصولات لبنی از جمله شیر ، ماست غیر قانونی بوده و استفاده از این روغن در این محصولات منع قانونی و قضایی دارد. صفری همچنین با اشاره به مصرف متعادل روغن ها و چربی ها اظهار کرد: 30 درصداز انرژی افراد توسط چربی ها تامین می شود، که کمتر از 10 درصد آن توسط چربی های اشباع شده است. وی خاطرنشان کرد: خانواده ها برای ارتقای سلامت خود تا حد امکان از مصرف روغن های اشباع شده مانند چربی های حیوانی اجتناب کنند. معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مصرف کنندگان باید به هنگام خرید محصولات غذایی به برچسب مواد اولیه و میزان چربی و سایر مواد به کار برده شده در آن محصول توجه واز مصرف مستقیم روغن های سرخ کردنی که مقاوم در برابر حرارت نیز می باشند، اجتناب کنند. استان البرز با دارا بودن 700 واحد تولیدی مواد غذایی در این زمینه ،یک قطب صنعتی مهم کشور تلقی می شود.
منبع ایرنا