تعریف استانداری برای نان باکیفیت وجود ندارد
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
رئیس اتحادیه نانوایان کرج گفت: آموزش های فنی و حرفهای در خصوص نان و نانوا چندان کاربردی نیست.
ایرج قربانی اظهار کرد: اتحادیه نانوایان طی سالهای گذشته برای افزایش کیفیت نانی که از طریق نانوایی ها به دست مردم می رسد اقدامات متنوعی صورت داده است. وی خاطرنشان کرد: برگزاری دورههای آموزشی برای نانوایان ، ممنوعیت مصرف جوش شیرین و نمک صنعتی درنان تنها بخشی از این اقدامات بوده است. قربانی ادامه داد: تا کنون هزار و 300 نانوا در دورههای آموزشی فنی و حرفهای جهت افزایش کیفیت پتخت نان شرکت کردهاند ولی واقعیت این است این دورهها چندان کاربردی نبوده است. این مسئول یادآورشد: باید بپذیریم شرکت دراین دورهها به تنهایی نمیتواند یک نانوای خوب و مجرب تربیت کند؛ چراکه پخت نان با کیفیت به تجربه نیز نیاز دارد. این مسئول دربخش دیگری از صحبتهای خود به مشکلات موجود درمسیر دریافت تسهیلات بانکی از سوی نانوایان اشاره کرد و توضیح داد: تاکنون 750 نانوا از کرج برای دریافت وام 15 میلیون تومانی اقدام کردهاند ولی تنها 32 نفر از آنها موفق به دریافت این تسهیلات شدهاند. رئیس اتحادیه نانوایان کرج ابراز کرد: متاسفانه هنوز یك تعریف استاندارد برای یك نان باکیفیت وجود ندارد و مردم دراین زمینه سلیقه ای عمل میکنند. قربانی در پایان گفت: دستاندركاران اول باید یك تعریف استاندارد از یك قرص با کیفیت ارائه دهند و پس از ان از نانواها بخواهند كه همه آن استانداردها را در پخت نان رعایت كنند.
منبع ایسنا