خودكفايي استان البرز به لحاظ توليد گوشت مورد نياز
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
سپیدار آنلاین: مدیرکل اداره دامپزشکی استان البرز گفت: میزان گوشت تولیدی استان البرز پاسخگوی نیازهای مصرفکنندگان است.
دکتر «سیداصغر برائینژاد» اظهار كرد: بر اساس آمار جهاد کشاورزی سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز در مراکز پرورش دام استان تهیه میشود که میزان مصرف مردم استان البرز نیز همین مقدار است. وی افزود: هماكنون سرانه مصرف گوشت در استان البرز 12 کیلوگرم برای هر نفر است که این مصرف متناسب با آمار مصرف سرانه کشوری است. مدیرکل اداره دامپزشکی استان البرز ادامه داد: در حال حاضر ايران واردكننده گوشت از برخی کشورها نظیر برزیل، استرالیا، هند، پاکستان و نیوزيلند است. برائينژاد، هدف از واردات گوشت به کشور را تنظیم قیمت گوشت در بازار اعلام کرد. وي خاطرنشان کرد: از میان کشورهای مذکور گوشتهای وارداتی کشورهای هند و پاکستان بیشتر برای مصارف صنعتی استفاده ميشود. مدیرکل اداره دامپزشکی استان البرز افزود: مردم باید توجه داشته باشند گوشتهای مصرفی خود را تنها از مراکز مجاز تهیه گوشت و گوشت فروشیها خریداری کنند. برائینژاد يادآور شد: مردم برای جلوگیری از بیماریهای احتمالی، تنها گوشتهایی را خریداری كنند که ممهور به مهر اداره کل دامپزشکی استان البرز باشد.
منبع: خبرگزاری ایسنا