Logo

صفحه اصلي > سیاسی > اتحاد زیر بیرق ولایت بهترین استراتژی اصولگرایان است

اتحاد زیر بیرق ولایت بهترین استراتژی اصولگرایان است


8 بهمن 1390. نويسنده: monshi
اتحاد زیر بیرق ولایت بهترین استراتژی اصولگرایان است

دبیر سابق جبهه متحد اصولگرایان کرج گفت: در شرایط فعلی بهترین استراتژی برای اصولگرایان فعال در انتخابات، وحدت زیر بیرق اسلام و پیروی از مقام عظمای ولایت است.
علی شیرین‌زاد با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس نهم و تلاش بدخواهان اسلام و انقلاب برای کم‌رنگ کردن حضور مردم، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر خود را برای برگزاری یک انتخابات دیگر و کسب نظر مردم برای تشکیل قوه مقننه آماده می‌کند. وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که هم‌چون گذشته برخی از مخالفان، شبهاتی را درباره ماهیت الهی ـ مردمی نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش و تاثیر رأی مردم در اداره کشور مطرح می‌کنند که باید بدانند تفکر ولایی شعار نبوده، بلکه یک ایدئولوژی موفق و به واقعیت پیوسته است که با حمایت و حضور همیشگی مردم، طبق دین ناب اسلام به اداره امور کشور پرداخته است.
* انتخابات در ایران نماد مردم‌سالاری دینی است
دبیر سابق جبهه متحد اصولگرایان کرج در ادامه به شیوه‌های اداره جوامع در دنیای امروز اشاره کرد و گفت: حکومت‌های فعلی در جهان هر کدام به شیوه‌ای کشور خود را اداره کرده و برای این شیوه‌ها نیز الگوهایی دارند. وی تصریح کرد: برای درک واقعیت حکومت‌های مذکور نباید به شعارهایی که حاکمان سر می‌دهند چندان توجه داشت، بلکه باید با استفاده از نشانه‌ها و شواهد موجود و تکیه بر بازخوردها و با تحلیل عمیق به ماهیت اصلی آنها پی برد. این کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: به عنوان نمونه بسیاری از حکومت‌ها خود را دموکرات معرفی می‌کنند، اما در عمل مشاهده می‌شود که ده‌ها سال است هیچ انتخاباتی در آن کشورها برگزار نشده و از سوی دیگر برخی از دولت‌ها مدعی پیروی از احکام و تعالیم دینی هستند، اما در عمل حامی قوانین و شیوه‌های لاییک بوده و تاکیدی بر اجرای قوانین دینی در جامعه خود ندارند. شیرین‌زاد عنوان کرد: ما در ایران به صورت میانگین سالی یک انتخابات آزاد و با حضور پرشور مردم برگزار می‌کنیم و طی سه دهه اخیر دولت‌ها و مجالسی با رویکردهایی متفاوت بر سر کار آمدند. شیرین‌زاد گفت: با توجه به تاکید مردم و مسئولان کشور بر پایبندی به احکام و تعالیم اسلامی و اجرای حدود الهی در کشور و هم‌چنین برگزاری منظم انتخابات در ایران، می‌توان نتیجه گرفت که ایران دارای حکومتی مبتنی بر مردم‌سالاری دینی است. وی افزود: توفیقات و پیروزی‌های کشور پس از انقلاب تاکنون و مسئله بیداری اسلامی نشانه پیروزی و موفقیت تئوری مردم‌سالاری دینی از یک سو و تحولات سیاسی اجتماعی اخیر در کشورهای غربی و عربی به خوبی شکست و فروپاشی مدل لیبرال دموکراسی غربی را از طرف دیگر به تصویر کشیده است.
* همه کسانی که سؤال دارند،‌ دشمن نیستند
این فعال سیاسی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه باید به شبهات و سؤالات به ویژه مسائلی که از سوی نسل جوان طرح می‌شود، به درستی و به صورت شفاف پاسخ داد، گفت: اگر چه بدخواهان بسیاری در داخل و خارج حضور دارند که هدفی به غیر از ناامید کردن مردم و ایجاد شبه در اذهان آنها ندارند، اما به طور قطع تمام کسانی که سؤال و شبهاتی دارند، دشمن نظام نیستند. شیرین‌زاد ادامه داد: بنابراین باید به سؤالات این قشر از جامعه با سعه‌صدر و شفاف پاسخ گفت و ضمن ارائه کارنامه و عملکرد‌ها، برای رفع شبهات نسل جوان تلاش کرد. وی افزود: هم‌چنین باید تحمل نقد و مخالفت را در خود ایجاد کنیم و حتی باید با صداقت و صراحت به نقاط ضعف و کاستی‌ها اشاره کرده و ضمن پذیرش مسئولیت‌ این نواقص در راستای رفع آنها برآمد.
* حضور مردم در پای صندوق‌های رأی، اسلامی، عقلانی و واجب است
وی در ادامه بر لزوم حضور مردم در پای صندوق‌های رأی اشاره کرد و گفت: یکی از توصیه‌های مهم مکتب اسلام استفاده از مشورت در امور است و انتخابات نیز به نوعی اخذ مشورت به شیوه‌ای نوین محسوب می‌شود. شیرین‌زاد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اصول عقلی ثابت کرده است که اداره امور کلان با نظرات فردی میسر نیست و همه نظرات و دیدگاه‌ها باید به کار گرفته شوند. وی تاکید کرد:‌ بنابراین حضور مردم در پای صندوق‌های رأی و ارائه نظر خود، عقلانی و با توجه به نظر مراجع از واجبات است، به صورتی که توسعه و پیشرفت کشور، وابستگی مستقیم به میزان مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف به ویژه اداره کشور دارد. شیرین‌زاد در پایان اظهار کرد: با توجه به بصیرت ملت ایران به فضل الهی نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با حضور گرم، پرشور و حداکثری مردم برگزار خواهد شد.



منبع: خبرگزاری فارس
بازگشت