Logo

صفحه اصلي > سیاسی > اشتیاق مدیران استان تازه تأسیس البرز به آموزش های نوین

اشتیاق مدیران استان تازه تأسیس البرز به آموزش های نوین


27 بهمن 1393. نويسنده: monshi
اشتیاق مدیران استان تازه تأسیس البرز به آموزش های نوین


استاندار البرز در کارگاه آموزشی ویژه مدیران ارشد،با تأکید بر اینکه مدیران در استان تازه تأسیس البرز نیازمند آموزش هستند، برگزاری دوره های آموزشی ویژه مدیران را در تأثیر مستقیم با ارتقاء سطح کیفی عملکرد و به فراخور آن انسجام و وحدت رویه در مدیریت کل استانی دانست.
جمعی از مدیران کل استان در کارگاه آموزشی که تحت عنوان « مستند سازی تجارب مدیران» نامگذاری شده است؛ گردهم آمدند تا مروری بر ماحصل تجارب خود داشته باشند.
«سیدحمیدطهایی استاندار البرز» در آغاز کارگاه آموزشی «مستند سازی تجارب مدیران» در سالن شهدای دولت استانداری در حال برگزاری است؛ به تبیین ضرورت های آموزش دیدن مدیران پرداخت و گفت: آموزش برای هر مدیری که در سیستم اجرایی فعالیت دارد مهم است. آموزش به معنای بهره مندی از تجربه و دانش دیگران و تفکر و اندیشه اندیشمندان در بخش مدیریت است. طهایی با بیان اینکه برای مدیر بودن تنها نباید به علم و دانش اکتفا کرد؛ تصریح کرد: برای مدیر بودن باید شم مدیریت هم داشت؛یک مدیر علاوه بر دانش و اطلاعات باید از شم مدیریت نیز برخوردار باشد؛ به بیانی دیگر مدیر بودن یک استعداد فردی است که در گذر زمان و تجربه تکمیل می شود، همانند هنرمندی که هنر خود را با تجربه تکمیل کرده و به اوج می رساند.
مدیران استان تازه تأسیس البرز نیازمند«آموزش» هستند/ آموزش مدیران = انسجام مدیریت
طهایی در ادامه با اشاره به شرایط استان و تازه تأسیس بودن آن، ضرورت امر آموزش مستمر مدیران را به عنوان اصلی کلیدی مورد تأکید قرار داد و گفت: البرز استانی جدید التأسیس است و برگزاری دوره های آموزشی ویژه مدیران علاوه بر اینکه مسئولان را در جریان آخرین علوم مدیریت مدرن در عصر امروزی قرار می دهد؛میتواند انسجام و وحدت مدیریت مسئولان را در استان رقم زند. استاندار البرز تبادل تجربه و مبادله فرهنگ مدیریت را از جمله آثار آموزش مدیران دانست و افزود: مدیران در دوره های آموزشی میتوانند حاصل سالها تجربه و مدیریت خود را در طول خدمت مرور کرده و از تجربیات یکدیگر در این زمینه بهره مند شوند. وی همچنین با بیان اینکه مراکز متعدد دانشگاهی مستقر در این استان ظرفیت ویژه ای برای گسترش دانش و علوم در تمامی زمینه ها است؛ افزود: حضور جدی مدیران و کارکنان دستگاه ها در دوره های آموزشی که به همت (معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی و اداره کل آموزش و پژوهش) استانداری برگزار می شود؛ بستری برای ارتقاء سطح دانش کارمندان و مدیران است. این کارگاه در ادامه توسط «دکتر سهراب کرد رستمی» با تحلیل اصول مدیریت و ویژگی های مدیر موفق ادامه پیدا کرد.
ویژگی مدیران موفق چیست؟
استاد کرد رستمی در بدو امر با طرح این سئوال که مدیر موفق کیست؟ و معرفی 3 کتاب برگزیده در حوزه مدیریت این کارگاه را آغاز کرد.« از خوب تا عالی» نوشته جیم کالینز، «تجارب خیال انگیز» المارت و« جادوی بیلگیتس» سه عنوان کتابی بود که بعنوان کتاب برتر در حوزه مدیریت معرفی شد.
مدیر موفق« فعال» است استاد کرد رستمی اولین شاخصه یک مدیر موفق را فعال بودن برشمرد و گفت: مدیر موفق بیش از پیش فعال تر و پر انرژی تر از دیگران است و به سازمان انرژی می بخشد و آن را چابک و چالاک می سازد.
«ارتباطات مثبت انسانی» ویژگی مدیران موفق
وی افزود: چهره های برتر مدیریت، ارتباطات مثبتی را در قالب روابط سازمان ایجاد می سازند و نحوه بیان، فن مذاکره، قدرت بیان، دانش سخن گفتن، نوع نگاه و.. آنها را بر همین اساس تنظیم می کنند. استاد کردرستمی با بیان اینکه هر رویدادی در درون سازمان را با عملکرد مدیریت مجموعه مقایسه می شود، بیان کرد: در هر سازمانی همه چیز به مدیریت مربوط می شود، هر اتفاقی ناشی از مدیریت است، بنابراین نحوه رفتار ما به مدیریت در ساختار مجموعه برمی گردد.
« قدرت، شهرت، اختیار» 3 اصل مدیریت
وی همچنین سه اصل از ویژگی که یک مدیر باید داشته باشد را برشمرد و افزود: در مدیریت اجرایی سه اصل« قدرت»،« مشهوریت» و « اختیار» باید مورد توجه قرار گیرد. در جایی مدیر باید تنها بگوید قدرت، قدرت و قدرت.
احساسات در مدیریت جایگاهی ندارد
کرد رستمی با بیان اینکه گاهی مدیران ما به جهت خوب بودن از اصل قدرت خود استفاده نمی کنند، این گفته هربرت سایمون را خاطر نشان کرد و گفت:سایمون می گوید:«من تصمیم گرفته ام و باید اجرا کنم.» بنابراین در مدیریت اجرایی احساسات و عواطف جایگاهی ندارد. بهترین تعریف از مدیریت تصمیم گیری صحیح است. وی ادامه داد: مدیر باید از همه بیشتر از کارکنان مطالعه کند و در جریان آخرین علوم روز در حوزه مدیریتی خود باشد؛ از آنجایی که آخرین تئوری مدیریت دنیا مدیریت پیچیدگی ها است؛ یک مدیر باید بتواند پیچیدگی ها را با تغییر ها ساده تر کند. اصول مدیریت بحران،مدیریت مشارکتی، مدیریت خلاق از دیگر محورهای این کارگاه آموزشی ازجمله سرفصل های طرح شده در این کارگاه آموزشی بود. این کارگاه آموزشی به همت دفتر آموزش و پژوهش استانداری ویژه مدیران ارشد استان برگزار شده است
بازگشت