Logo

صفحه اصلي > سیاسی > نخستین گام در دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی

نخستین گام در دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی


4 بهمن 1393. نويسنده: monshi
نخستین گام در دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی


با حضور استاندار البرز، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان و پژوهشگاه موادو انرژی،پیش نویس تفاهم نامه همکاری مشترک امضا و تبادل شد.
با حضور سیدحمیدطهایی استاندار البرز، رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی کرج و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت ، در محل استانداری البرز، پیش نویس تفاهم نامه مشترک همکاری به امضاء رسید. این تفاهم نامه با دو محوریت« عارضه یابی صنایع» و« ارتباط گسترده بین صنعت و دانشگاه» به انجام رسید. سیدحمیدطهایی استاندار البرز در جریان انعقاد پیش نویس این همکاری مشترک با طرح این سئوال کلیدی که سالها است مطرح می شود که چگونه میتوان بین محیط صنعت،دانشگاه و دستگاه های اجرایی پیوند ایجاد کرد؟ سخنان خود را بیان کرد و گفت: حرکت امروز که به همت همکاران ما در دانشگاه پژوهشگاه مواد و انرژی و صنعت،معدن و تجارت به انجام رسیده است؛ نقطه عطفی در ایجاد پیوند بین این مراکز علمی و تحقیقاتی، صنعتی و دستگاه اجرایی است،هنوز در آغاز راه هستیم و در این مسیرمشورت،راهنمایی و بهره گیری از دیدگاه های صاحبنظران ما در ادامه راه یاری خواهد داد. وی در ادامه با تأکید بر اینکه رویکرد تحقیقات و فناوری باید به سمت کاربردی سازی علوم و دستاوردهای پژوهشگران باشد، افزود: حاصل سالها تحقیق و پژوهش اساتید علمی که عمر خود را در مراکز تحقیقاتی و کلاس های درس میگذرانند و ارائه مقالات، کتاب ها و کنفرانس ها،خروجی کار آنان است، باید به نوعی کاربردی و در بخش تولید و صنعت مورد استفاده قرار گیرد.
تجلی پیوند تحقیق و پژوهش با صنعت و دانشگاه
طهایی بااشاره به اینکه پیش نویس تفاهم نامه همکاری مشترک بین دو مرکز، سازمان صنعت، معدن و تجارت و پژوهشگاه مواد و انرژی، مصداقی از پیاده سازی طرح کاربردی سازی علوم در عرصه صنعت و تولید است،تصریح کرد: امروز بخشی از توان مادی و فکری و اندیشه صاحبنظران دانشگاه به عرصه تولید راه یافته و خط تولید تولیدکنندگان را به جهش درخواهدآورد، بنابراین باید از این ظرفیت نهایت بهره مندی را داشت. استاندار البرز با تأکید بر اینکه دانشگاه و پژوهشگاه ها، هر یک سررشته ای از جریان سازی اقتصادی را در جامعه به راه می اندازند، افزود: همه متعهدانه، با تحقیق و علاقه، همت را وجهه امور خود ساخته اند و گام به گام در مسیر تحقق اهداف دولت و به چرخش درآوردن چرخ های اقتصادی کشور در حرکت هستند.
پیوست اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در صنعت دیده شود
استاندار البرز در ادامه با طرح سئوال دیگری مبنی بر اینکه دغدغه خاطر امروز تولیدکنندگان ما چیست؟ به عارضه یابی از برخی موانع تولید نیز اشاره کرد و گفت: در تولید امروزی نه فقط باید پیوست فنی و اجرایی، بلکه پیوست اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیز دیده شود؛ این بدان معنا است که تنها نباید به صنعت صرف اکتفا کرد و نیاز ها و پیوست های اجتماعی و ..را هم در نظر گرفت.
برخورد مخلان رونق تولید
طهایی در محور پایانی سخنان خود به موضوع موانع تولید نیز اشاره کرد و با تأکید بر اینکه دستگاه های اجرایی باید در این زمینه همکاری های مورد نیاز را با صنایع را داشته باشند، افزود: از دستگاه های اجرایی انتظار می رود ، خود را مکلف به فراهم ساختن بسترها در عرصه تولید بدانند و با اشکال تراشی های بی مورد، مانع از رونق گیری تولید در استان نشوند. وی با بیان اینکه نحوه عملکرد مدیران در صدور مجوزها و رسیدگی به کارصنایع در حال رصد و نظارت است، تصریح کرد: همه باید مجری قانون باشند و در چارچوب قانونی حرکت نمایند، در غیراین صورت دستگاه نظارتی با قانون گریزان برخورد بدون اغماض خواهد داشت. طهایی در پایان انعقاد پیش نویس تفاهم نامه همکاری مشترک بین دو مرکز، سازمان صنعت، معدن و تجارت و پژوهشگاه مواد و انرژی را گامی موثر در استان دانست که برای دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی برداشته شده است.
بازگشت