Logo

صفحه اصلي > سیاسی > شناسایی عارضه های حوزه صنعت ضروری است

شناسایی عارضه های حوزه صنعت ضروری است


4 بهمن 1393. نويسنده: monshi
شناسایی عارضه های حوزه صنعت ضروری است


استاندار البرز شناسایی عارضه های بخش صنعت را ضروری خواند و حضور در بازارهای جهانی را منوط به حمایت از صنعت و تولید دانست و گفت: برای دستیابی به توسعه مدافع بخش تولید هستیم.
تفاهمنامه ای میان سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز با پژوهشگاه مواد و انرژی با حضور استاندار، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز، رییس پژوهشگاه مواد و انرژی و روسای پارک های علم و فناوری کشور، منعقد شد. سید حمید طهایی انعقاد تفاهنامه میان سازمان صنعت، معدن و تجارت و پژوهشگاه مواد و انرژی را یکی از دستاوردهای ارزشمند هفته پژوهش در استان دانست و اظهار داشت: این حرکت آغاز خوبی برای هماهنگی میان دستگاهای اجرایی و مراکز علمی و پژوهشی است.طهایی در ادامه وجود پژوهشگاه مواد و انرژی را برای البرز مهم ارزیابی کرد و گفت: هم پژوهشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت سررشته جریان اقتصادی در جامعه هستند و از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
ایجاد وحدت میان مراکز علمی و پژوهشی و حوزه صنعت ضروری است
استاندار البرز اذعان داشت: انتظار داریم دستگاهای اجرایی به نحوه احسن وظایف خود را انجام دهند ولی اگر در این میان دستگاهی وظایف خود را به درستی انجام ندهد قطعا برخورد خواهیم کرد. وی رسیدگی به امور دستگاها را وظیفه مدیر آن دستگاه خواند و متذکر شد: ما وظیفه نظارتی داریم در صورت وجود کاستی ها در امور اجرایی با مدیران برخورد خواهد شد. در ادامه جلسه رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز با اشاره به اینکه البرز ۳ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی، صنعتی و معدنی دارد، اعلام کرد: طرح ساماندهی واحدهای صنعتی و استخراج اطلاعات این واحدها در حال انجام است و به طور قطع پس از پایان طرح ساماندهی به تعداد واحدهای صنعتی، تولیدی و معدنی اضافه خواهد شد.
ایرج موفق با اشاره به اینکه باید وحدت میان مراکز علمی و پژوهشی و حوزه صنعت، معدن و تجارت ایجاد شود، گفت: انعقاد تفاهنامه میان سازمان صنعت، معدن و تجارت و پژوهشگاه مواد و انرژی می تواند این وحدت را ایجاد کند. موفق به اهداف سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف این سازمان ارتقاء مهارت ها و الگوهای صنعتی و به کارگیری شیوه های نوین حل مسائل آموزشی در این زمینه است. این مسئول ضرورت شناخت عارضه های صنعتی در استان البرز را یکی از اهداف مهم سازمان اعلام کرد و یادآور شد: در پژوهشگاه مواد و انرژی ظرفیت های خوب و پایلوت های صنعتی و نیمه صنعتی وجود دارد و این ظرفیت کمک می کند که عارضه ها شناسایی شود.
باید از تولید تک محصولی به سمت نوآوری در تولیدات بیشتر روی بیاوریم
موفق در پایان، زمان تفاهنامه میان سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز با پژوهشگاه مواد و انرژی ۳ سال شمسی اعلام کرد و اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم از تبدیل فناوری ها به محصولات قابل ارائه دست یابیم. در پایان جلسه رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی با اشاره به اینکه باید لذت پژوهش را به مردم چشاند، اظهار داشت: انعقاد این تفاهنمامه فرصت مناسبی است که به کمک صنعت بشتابیم. سید محمد مهدی هادوی در ادامه تصریح کرد: سه مشکل گریبان صنعت را گرفته است، اولین مشکل بحث کیفیت است که به معنای مرغوبیت و هزینه و زمانبندی است. دومین مشکل نوآوری است، نمی توانیم انتظار داشته باشیم با تاکید بر تولید یک محصول به نوآوردی دست پیدا کنیم. هادوی دستیابی به قدرت نوآوری را ضروری خواند و تاکید کرد: باید از تولید تک محصولی به سمت نوآوری در تولیدات بیشتر روی بیاوریم. هادوی از نوآوری و پافشاری در تولید یک محصول بعنوان یک معضل یاد کرد و اذعان داشت: پافشاری در تولید یک محصول باعث توقف آن صنعت و ورشکستگی آن صنعت می شود. این مسئول سومین مشکل در بحث صنعت را آلودگی های زیست محیطی دانست و یادآور شد: عدم رعایت قوانین محیط زیستی باعث آسیب به محیط زیست خواهد شد به همین منظور باید در تولیدات صنعتی توجه به محیط زیست در دستور کار قرار گیرد. وی در پایان، یکی از مهمترین ویژگی های تحول در صنعت را داشتن مواد اولیه دانست و اضافه کرد: کیفیت مواد اولیه بسیار مهم است به همین منظور در تامین مواد پیشرفته و ساخت محصولات با کیفیت باید همه کمک کنیم.

بازگشت