19 اسفند 1394
شماره خبر: 160078

اعلام آمادگی هلدینگ‌های بزرگ هتل‌سازی دنیا برای حضور در ایران

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی

اعلام آمادگی هلدینگ‌های بزرگ هتل‌سازی دنیا برای حضور در ایران


معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: هلدینگ‌های بزرگ هتل‌سازی برای حضور در ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.
مسعود سلطانی فر در حاشیه هفتمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر که به میزبانی استان البرز در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۹۵۰ پروژه در بخش گردشگری با برآوردی معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان در کشور به اجرا در خواهد آمد. وی در ادامه به بسته پیشنهادی پساتحریم سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد و گفت: یک هزار و ۵۰۰ پروژه با برآوردی معادل ۳۰ میلیارد دلار یعنی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از دو ماه قبل آماده و اطلاعات این پروژه ها به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در سایت سازمان وجود دارد. سلطانی فر با ابراز امیدواری که پس از اجرای برجام و لغو تحریم ها شاهد سرمایه گذاران خارجی در کشور باشیم، گفت: در حال حاضر هلدینگ های بزرگ هتل سازی دنیا برای حضور در ایران اعلام آمادگی کرده و به مرور به ایران خواهند آمد تا در این بخش سرمایه گذاری کنند. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه تعداد بناها، سایت ها و اماکن های تاریخی در کشور زیاد است ایران را یک کشور موزه بزرگ و منحصر به فرد معرفی کرد. وی در ادامه با تاکید بر اینکه رسیدگی به همه امکان تاریخی در توان دولت با اعتبارات اندک دولتی نیست، گفت: رویکردی که دولت در پیش گرفته است استفاده از بخش خصوصی و مشارکت مردم در نگهداری این آثار تاریخی است. سلطانی فر گفت: بسیاری از بناهای تاریخی به جز بناهای و اماکن نفیس که مرمت و بازسازی اشان در حیطه مسئولیت سازمان است، مابقی اماکن مانند کاروانسراها و خانه های قدیمی با تغییر کاربری به پذیرایی، اقامتی و فرهنگی می توانند توسط خود مردم مورد مرمت و بازسازی قرار گیرند. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر واگذاری برخی بناهای تاریخی مانند کاروانسراها و خانه های قدیمی به بخش خصوصی نظارت کامل دارد.
سلطانی فر ادامه داد: بناهای قابل واگذاری به بخش خصوصی با نظارت سازمان تبدیل به رستوران‌ها، هتل های سنتی و همچنین فروشگاه های صنایع دستی می شوند و در قبال سرمایه گذاری زمان بهره برادی در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت که زمان بهره برداری متناسب با میزان سرمایه خواهد بود. وی در پایان گفت: سیاست واگذاری برخی بناهای تاریخی به بخش خصوصی در بسیاری از کشورهای موفق گردشگری در دنیا اجرا شده است چرا که این بناهای تاریخی تبدیل به بنگاه های اقتصادی برای توسعه اشتغال در جامعه می شود.

منبع مهر

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود