Logo

صفحه اصلي > شهری > چالش های زیست محیطی محصول تبعیت از توسعه ناموزون شهری است

چالش های زیست محیطی محصول تبعیت از توسعه ناموزون شهری است


14 اسفند 1393. نويسنده: monshi
چالش های زیست محیطی محصول تبعیت از توسعه ناموزون شهری است


شهردار کرج از پیامدهای توسعه غیر منطقی شهرنشینی را ایجاد تداخل در مسائل زیست محیطی خواند و گفت: پیش گیری از این مهم امری ضروری است و باید در برنامه ریزیهای شهری لحاظ شود.
علی ترکاشوند عنوان کرد: بی شک انتظار شهرنشینان از شهر و خدمات شهری متفاوت است و برآوردن این انتظارات که عرصه های متفاوتی چون بهداشت و درمان، فرهنگ و هنر، خدمات شهری و... را شامل می شود، تحث تاثیر رشد نامتناسب جمعیت دچار کمبود و خلاء می شود. وی با عنوان اینکه رضایتمندی شهروندان از دریافت خدمات با توسعه نامتعادل جمعیت کاهش می یابد، گفت: بروز این مهم با اهداف مدیریت شهری همچنین سازمان ها و ارگان های خدمات رسانی که اساس و شالوده فعالیت شان جلب حداکثری رضایت شهروندان است، مغایرت دارد. این مدیر، هدف گذاری برای رفع نیازها و احیاء موقعیت های مناسب زندگی را مهم ارزیابی کرد و با تاکید بر اینکه رسیدن به این مهم از رسالتهای مدیریت شهری است، گفت: نیاز است برای دستیابی به این امر برنامه ریزی های منسجم و معنا داری از سوی مدیران ارشد شهری و کشوری طراحی و تدوین شود.
وی، گفت: تحول جمعیتی در بازه زمانی کوتاه در کلانشهر کرج که به واسطه استقبال از زندگی شهری شکل گرفته، شهر و ساختارهای شهری را که آماده پذیرش این جمعیت نبوده است را با مشکلات متعددی مواجه ساخته که از جمله آنها افزایش تردد وسایل حمل نقل عمومی و شخصی می باشد. ترکاشوند با بیان اینکه فراهم آوردن بسترهای حمل و نقل درون شهری از مسائل بسیار مهمی است که تحت تاثیر فاکتور جمعیت دچار بحران می شود، ادامه داد: به واسطه بروز این موضوع و عدم مهیا بودن زیرساختهای ترافیکی، شهر با بحرانی به نام ترافیک و به تبع آن معضلات زیست محیطی مواجه می شود.
لزوم تبیین سیاستهای کارآمد برای پیشگیری از افزایش بی رویه جمعیت
کلیددار ایران کوچک با تاکید بر ضرورت تبیین سیاستهای کارآمد و اجرایی در خصوص رفع معضل رشد بی رویه جمعیت، بیان کرد: کلانشهری همچون کرج به واسطه داشتن جاذبه های خاص زندگی اعم از مسائل اقتصادی، نسبت به دیگر کلانشهرها بویژه تهران، زمینه را برای زندگی آماده کرده است. ترکاشوند با بیان اینکه، فضاهای شهری سرمایه‌های اصلی شهر هستند، اظهار داشت: با توسعه پایدار این فضا و ساختارهای شهری می‌توان گام‌های موثری در گسترش منطقی جغرافیای شهری برداشت ضمن آنکه می توان عرصه را برای زندگی بهینه و شایسته شهروندان مهیا کرد. این مسئول در پایان به راهکارهای اتخاذ شده از سوی مدیریت شهری کرج برای رفع برخی از آثار مهاجرت به این کلانشهر اشاره کرده و با بیان اینکه توسعه پایدار فضاهای شهری امری بسیار مهم است، عنوان کرد: در این خصوص برنامه‌ریزان و مدیران شهری توجه خود را به احیای بافت‌های فرسوده به عنوان معضلی که ناشی از رشد ناهمگون جمعیت شهری است، معطوف کرده‌اند.
بازگشت