روزنامه جوان : افکارنیوز: بر اساس مطالعه بزرگی که در دانشگاه هاروارد انجام شد، مشخص گردید در افرادی که بیش از ۴ بار در هفته آجیل می خورند، مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی ۴۰ تا ۶۰ درصد کمتر است.
مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها به شمار می روند. همچنین حاوی اسیدهای چرب مفید از جمله امگا- ۳ می باشند.
در سال ۲۰۰۳ سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اعلام کرد که مصرف ۴۵ گرم آجیل در روز در قالب یک رژیم کم چرب و کم کلسترول می تواند خطر بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
از میان ...