پارسینه : نوعی کوکو ی بادمجان گیلکی که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.  مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان متوسط: 3عددتخم مرغ: 4 تا 5 عددروغن، نمک و فلفل: به میزان لازمزردچوبه: یک قاشق چای خوریروش تهیه: 1 - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت 2 سانتی متر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخ آب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.  2 - بادمجان ها را در روغن سرخ کنید، سپس ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود