مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام این خبر که در حال حاضر بیشترین شکایات مردمی درباره مواد غذایی مربوط به فرآورده‌های لبنی است، ‌گفت: متاسفانه شیری که باید در سوپرمارکت‌ها در یخچال نگه‌داری شود،‌ در داخل سبد و بیرون از مغازه قرار می‌گیرد. شیر به قدری حساس است که وقتی در دمای 30 تا 40 درجه نگه‌داری می‌شود، آلوده می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود مردم شیرهایی را که در فضای آزاد نگه‌داری می‌شوند را خریداری نکنند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود