قم فردا : به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا به نقل از باشگاه خبرنگاران، دانه گیاه ارزن به رنگ های مختلفی مانند سفید، زرد کم رنگ، قهوه ای و خاکستری دیده می شود و طعم شیرین ملایمی دارد. گفتنی است ارزن حاوی مقادیر بالایی از فیبرها گروه ویتامین های B و آهن، منیزیم، فسفر، منگنز پتاسیم، کلسیم و آمینو اسیدهای ضروری برای بدن است. بررسی ها نشان می دهند ارزن به عنوان یک جایگزین برای بیماران مبتلا به حساسیت به گلوتن بکار می رود و بیماران به جای نان گندم از نان ارزن برای تقویت بدن و رساندن مواد مغذی آن استفاده ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود