Logo

صفحه اصلي > جالب و خواندنی > این وسیله را از آشپزخانه خود دور بیندازید

این وسیله را از آشپزخانه خود دور بیندازید


30 مهر 1394. نويسنده: monshi
این وسیله را از آشپزخانه خود دور بیندازید


سرخ‌کن به عنوان یکی از وسایل بی فایده در جامعه امروز شناخته شده است.
دکتر ‌مریم قراچورلو، دانشیار دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گفت: اصولا سرخ‌کن‌هایی که در خانه ها استفاده می‌شود حداقل دارای ظرفیت 1لیتر است و از این مقدار کم تر نیست. وی افزود: روغن‌های سرخ کردنی و به طور کلی روغن‌های مایع به محض حرارت دیدن زیاد رادیکال آزاد تولید می‌کنند که این رادیکال آزاد موجب ‌اکسایش سلول‌های بدن و در نهایت (سرطانی شدن) سلول‌های بدن خواهد شد. این متخصص صنایع غذایی تصریح کرد: در سرخ کن‌‌هایی که امروزه استفاده می‌شود به عنوان مثال 1 لیتر روغن ‌در مخزن آن ریخته می‌شود و ‌در بهترین حالت و تنها نیمی از آن صرف سرخ کردن خواهد شد و نیمی از آن باقی می‌ماند ولی متأسفانه ما بدترین کار را انجام می‌دهیم و به روغنی که داغ شده روغن تازه اضافه می‌کنیم و آن را سرطانی می‌کنیم. وی در پایان توصیه کرد: بهترین کار استفاده نکردن از سرخ کن است و اینکه از ماهی‌تابه های کوچک استفاده کنیم تا سطح تماس با هوا کاهش یابد و روغن ما دچار اکسایش نشود.
بازگشت