کودکان با مصرف این ماده غذایی چهار برابر کمتر دچار آسم میشوند
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه امگا 3، موجب میشود که کودکان چهار برابر کمتر دچار آسم و حتی آلرژی شوند.
صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: روغنهای حاوی امگا3 و امگا6، تاثیرات مفیدی بر روی بدن دارند که پیشگیری از مشکلات و اختلالات داخلی از جمله این تاثیرات است. وی افزود: مشتقات امگا3 برای تکامل مغز و رشد سلولهای عصبی و شبکیه چشم مورد نیاز هستند. کمالوند با اشاره به تاثیر اسیدهای چرب امگا3 در پیشگیری یا کاهش خطر آسم و آلرژی،تاکید کرد: مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه امگا3، موجب میشود که کودکان چهار برابر کمتر دچار آسم و حتی آلرژی شوند. وی گفت: البته برخی از پژوهشها نشان میدهند که مصرف امگا6 تاثیر خاصی در کاهش احتمال ابتلا به آسم و آلرژی نداشته و حتی مصرف بیش از اندازه این نوع اسید چرب ضروری،میتواند موجب بروز حساسیت در فرد شود. کمالوند خاطرنشان کرد: مصرف ماهی، سویا، گردو و روغن دانه کتان به دلیل مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا3، میتوانند خطر آلرژی و آسم را کاهش دهند.
منبع باشگاه خبرنگاران