11 آذر 1393
شماره خبر: 132883

مصرف کنسروها را به حداقل برسانید

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

مصرف کنسروها را به حداقل برسانید


افراد مصرف غذاهای کنسروی را به دلیل نمک موجود در آن به حداقل برسانند و به جای آن غذاهای تازه مصرف کنند.
Lسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آموزش می‌توانند در کاهش و کنترل میزان مصرف نمک تاثیرات مطلوبی بر جای نهد متاسفانه در کشور کنترل خوبی بر میزان مصرف نمک نمی‌شود. این متخصص تغذیه ادامه داد: بر میزان مصرف نمک در کارخانه‌ها نظارت شود، مردم نیز محصولاتی مانند کالباس، خیارشور و چیپس که میزان زیادی نمک دارد به مقدار کمتری استفاده نمایند و میزان مصرف نمک خود به مقدار 3 تا 5 گرم در روز کاهش دهند. کیمیاگر عنوان کرد: مردم از مصرف کالاهایی که سدیم بالایی در آن وجود دارد پرهیز کنند، اداره استاندارد نیز استانداردی دقیق برای میزان مصرف نمک در محصولات غذایی مشخص کند. وی تصریح کرد: ترکیبات نمک و سدیم مدت نگهداری مواد غذایی را افزایش می‌دهد و از این ترکیبات در کنسروها استفاده می‌شود، افراد مصرف غذاهای کنسروی را به دلیل نمک موجود در آن به حداقل برسانند و به جای آن غذاهای تازه مصرف کنند.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود