صفحه اصلي > فرهنگی > برگزاری "همایش نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها" در ماهدشت
برگزاری "همایش نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها" در ماهدشت16 دی 1394. نويسنده: monshi |
همایش " نقش تغذیه در پیشگیری از بیمارها " در آمفی تئاتر ماهدشت برگزار شد. همایش " نقش تغذیه در پیشگیری از بیمارها " در تاریخ ٩٤/١٠/١٥ با حضور اعضاء شورای اسلامی شهر ماهدشت و مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری ماهدشت و سرپرست نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی ماهدشت و خانواده های ماهدشتی توسط خانم قربانی ، کارشناس تغذیه در آمفی تئاتر ماهدشت برگزار گردید . کامبیز بزرگمهر، سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی ماهدشت در ارتباط با برگزاری این همایش گفت :مهم ترین مسأله، کنترل تغذیه از دوران کودکی است، زیرا عادات غذایی انسان ها از بچگی شکل می گیرد، پس الگوی تغذیه ای باید از کودکی شروع شود.سرطان، دیابت، فشارخون و بیماری های قلبی ـ عروقی زمینه ارثی مشترک دارد، اضافه کردن میوه جات و سبزیجات خام به سبد غذایی و استفاده نکردن از فست فودها که دومین عامل ایجاد مرگ و میر بشر هستند، می تواند از بسیاری عوامل تهدید سلامتی جلوگیری کند. بزرگمهر افزود: با استقبال خوبی که خانواده های محترم ماهدشت از این همایش داشتند امیدوارم بتوانیم گامی کوچک در جهت سلامت جامعه برداریم و از همه دستگاههای دولتی و بخش خصوصی تقاضای مشارکت داریم تا بتوانیم برگزاری اینگونه همایشها را فراهم سازیم . در ادامه این برنامه خانم قربانی کارشناس تغذیه در رابطه با جایگاه تغذیه و چگونگی مصرف صحیح تغذیه، پیشگیری از بیماریهای قلبی – عروقی ، دیابت و سرطانها را مورد ارزیابی قرار داد . قربانی خاطرنشان کرد: بیماریهای قلبی – عروقی ازمهمترین عوامل مرگ ومیر و ازعمدهترین مشکلات بهداشتی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه هستند. وی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی را تغذیه نامناسب، فشارخون بالا، چربی خون بالا (کلسترول و تریگلیسرید)، مصرف سیگار، فشار روحی - روانی، بیتحرکی، سن و جنس و داشتن زمینه ارثی بیماریهای قلبی –عروقی،چاقیودیابت عنوان کرد. وی افزود: می توان با توصیهها و پیشگیری های لازم ، بروز بیماریهای قلبی – عروقی را کاهش داد که از جمله این توصیه ها می توان به موارد ذیل اشاره نمود: - کاهش مصرف گوشتهای قرمز و تاکید بر مصرف گوشتهای سفید مانند ماهی و مرغ. - تا حد امکان از غذاهای سرخ شده و مصرف روغنهای جامد، حیوانی و نباتی خودداری شود. - گنجاندن روغنهای مایع نظیر زیتون، کانولا، در برنامه غذایی روزانه. - مصرف مغزها مانند گردو، بادام، پسته، فندق و ... به عنوان بخشی از چربی روزانه. - کاهش مصرف نمک و فرآوردههای غذایی شور. - مصرف ماهی حداقل دو بار در هفته. - محدود کردن مصرف غذاهایی مانند مغز، قلوه، کله و پاچه. - استفاده از سیر و پیاز به عنوان طعمدهنده غذاها. - استفاده از شیر و فرآوردههای کم چرب آن. - افزایش مصرف سبزی و میوه در برنامه غذایی روزانه.- ورزش نامنظم و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود داشته باشید. بازگشت |