Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > برنامه ریزی استفاده از آرد کامل در تولید نان سالم در البرز

برنامه ریزی استفاده از آرد کامل در تولید نان سالم در البرز


دیروز, 11:11. نويسنده: monshi


به همت و پیگیری دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با هدف استفاده از آرد کامل در تهیه و تولید نان سالم در البرز نشستی با حضور رئیس کمیته ی غذایی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و نماینده ی کارگروه ملی ارد و نان وزارت کشور و جمعی از صاحب نظران و تولیدکنندگان عرصه ی ارد و غلات در محل مرکز اموزش عالی امام خمینی (ره) استان البرز تشکیل شد.
دکتر زهرا داداشی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی البرز در این نشست با توجه به لزوم پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مثل سرطان روده بزرگ و دیابت بر افزایش تعداد کارخانجات تولیدکننده ی آرد کامل و نانوایی های استفاده کننده از ارد کامل در پخت نان سالم تاکید کرد.در ادامه مهندس افشین افشار مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی دانشگاه در خصوص ارتقا سطح سواد سلامت و آگاهی بخشی به مردم شریف استان البرزاعلام آمادگی کرد.


بازگشت