Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > ضبط حدود ۴ تن سنگدان منجمد از یک سردخانه غیرمجاز در کرج

ضبط حدود ۴ تن سنگدان منجمد از یک سردخانه غیرمجاز در کرج


20 اسفند 1402. نويسنده: monshi


رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج از پلمب یک واحد سردخانه غیرمجاز نگهداری فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان خبر داد.
فردین حسین زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سردخانه مذکور فاقد پروانه بهره برداری از اداره کل دامپزشکی بود که پس از شناسایی توسط تیم نظارت دامپزشکی شهرستان، تمام محموله موجود در آن ضبط شد و پرونده متخلفان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.وی بیان کرد: این سردخانه با ظرفیت پنج تن طی هماهنگی با معاونت دادستانی استان البرز و پلیس امنیت اقتصادی استان پلمب شد و مقدار سه هزار و ۸۰۰ کیلوگرم سنگدان مرغ منجمد و یک هزار کیلوگرم مرغ فاقد مجوز حمل بهداشتی – قرنطینه‌ای دامپزشکی کشف و ضبط شد.حسین زاده اضافه کرد: در راستای تضمین سلامت و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان، حمل‌ونقل و نگهداری هرگونه فرآورده خام دامی باید با رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی و در واحدهای نگهداری مجاز انجام شود.رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرج از شهروندان درخواست کرد با توجه به حساسیت و اهمیت رعایت مسائل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و با نظارت دامپزشکی تهیه کنند.رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرج در ادامه از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی توسط کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در این طرح ۲۰ نفر از دامپزشکان و کارشناسان شهرستان در قالب چهار تیم ثابت و سیار و در دو نوبت صبح و عصر فعالیت خواهند داشت.حسین زاده با اشاره به وجود دو هزار و ۳۰۰ مراکز عرضه و نگهداری از فرآورده خام دامی در سطح شهرستان کرج تصریح کرد: هدف از تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در این ایام توسط کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی اجرای ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور با اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان خواهد بود.وی بیان کرد: در کشتارگاه‌ها علاوه بر بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی بخش دولتی، دامپزشک و کارشناس کشتارگاه‌ها نیز مستقر هستند و کشتارگاه‌های طیور به صورت شبانه رصد می‌شوند.رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرج خاطرنشان کرد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر امر تولید، نگهداری، توزیع و حمل و نقل و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی در حوزه سلامت به شمار می رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال با اعمال این نظارت ها در سطح واحدهای تحت نظارت خود سلامت عمومی جامعه و سلامت مصرف کنندگان را تأمین و تضمین می کند.


بازگشت